ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ “ANIMUS”: Πλήρες μοριακό τεστ Covid-19 με 30 ευρώ

Ο Όμιλος Animus ΑΕ λαμβάνοντας υπόψιν την επέλαση της πανδημίας του φονικού κορονοιού κατά το δεύτερο επιδημικό του κύμα και με πλήρη συναίσθηση της κοινωνικής του εταιρικής ευθύνης, αποφασίζει και παρέχει σε όλους τους πολίτες της Λάρισας και της Θεσσαλίας το πληρέστερο μοριακό test ανίχνευσης Covid-19 στη μοναδική τιμή κόστους των 30 € ανά άτομο και στα 25 € εφόσον η εξέταση αφορά ομάδα 10 ατόμων και άνω. (δυνατότητα μαζικού ελέγχου για εξέταση  Covid-19,  σε επιχειρήσεις και οργανωμένες ομάδες ατόμων, με τη μέθοδο του μοριακού ελέγχου – PCR , των αντισωμάτων IgG και IgM καθώς και Rapid tests αντιγόνων)

Η  ANIMUS ΑΕ εγκαινιάζει μια νέα εποχή ενσωματώνοντας στη Δομή του ‘’Animus Πολυιατρείου’’ το νέο AMPLILAB, ένα πλήρως αυτοματοποιημένο Μοριακό σύστημα  REAL TIME PCR, φέρνοντας έτσι την επανάσταση στη Μοριακή Βιολογία,  πιστή στο αίσθημα ασφάλειας και υπευθυνότητας και μένοντας σταθερά ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερες υγειονομικές ανάγκες της εποχής εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19.

Το νέο σύστημα AMPLILAMB είναι η πιο αξιόπιστη μέθοδος που υπάρχει σήμερα για τη διάγνωση του ιού SARS-CoV2 καθώς θεωρείται η Gold Standard, με τον  Όμιλο ANIMUS ΑΕ να φέρει την αποκλειστικότητα για τη Λάρισα αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ AMPLILAMB

  • Ανίχνευση του ιού με χρήση τριών (3) γόνων.
  • Επίπεδο Ευαισθησίας ανίχνευσης < 10 κόπιες του ιού
  • 35% περισσότερη ευκρίνεια αποτελέσματος σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα της αγοράς.
  • Γρήγορο και πιστοποιημένο αποτέλεσμα σε λιγότερο από 2 ώρες, με δυνατότητα ταυτόχρονης εξέτασης έως και 96 δειγμάτων.
  • Πιστοποιημένη συμβατότητα μεταξύ αντιδραστηρίων και μηχανήματος.
  • Αναρίθμητα tests έχουν πραγματοποιηθεί με τον προηγμένο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό Amplilamb και τα αντιδραστήριά του, στα νοσοκομεία- κέντρα αναφοράς Covid όλης της χώρας.

Ο Όμιλος ANIMUS ΑΕ  μέσω του νέου  AMPLILAMB σας παρέχει για άλλη μία φορά ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Πολυιατρείο ANIMUS.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2411803300 και 2411803333.