Ανακοίνωση διαμαρτυρία του Α.Σ. Φαρσάλων

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ.ΦΑΡΣΑΛΩΝ:

«Η ομάδα μας παρόλου τις αντιξοότητες (κορωνοιός) και πρόσφατα τις πλημμύρες στην περιοχή μας( 4 εβδομάδες αποχή από τις προπονήσεις και χωρίς να έχουμε γήπεδο για προπονήσεις) είμαστε η μόνη ομάδα που παίζει κανονικά χωρίς αναβολές αγώνων και απλά με αλλαγές έδρας μέχρι να βρούμε γήπεδο να δηλώσουμε σαν έδρα ύστερα και από την ζημιά που προκλήθηκε στο παρκέ του κλειστού Γυμναστηρίου Φαρσάλων!

Πέρα από όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, έχουμε να αντιμετωπίσουμε την απαράδεκτη και επικίνδυνη συμπεριφορά κάποιων διαιτητών με αποκορύφωμα τον βολιώτη διαιτητή του προχθεσινού μας αγώνα Α διαιτητή Παπαγιώτη που μπροστά στα μάτια του υπήρξε αγκωνιά αντιπάλου στην μύτη του παίχτη-προπονητή της ομάδας μας Μανετζή Αντώνη και απλά διέκοψε το παιχνίδι για να βγει αιμόφυρτος και συνέχισε με επαναφορά για την γηπεδούχο ομάδα!!!

Όταν σε έντονο ύφος ζήτησε ο ίδιος μέσα στα αίματα εξηγήσεις για την απόφαση του να μην δώσει καν φάουλ η απάντηση του ήταν: 《Ωραία είπες ότι είπες κάτσε τώρα》.

Με την λήξη του ημιχρόνου ο διαιτητής συνέχισε λέγοντας πως δεν είδε καμία αγκωνιά αλλά απλά σκόνταψες πάνω του.

Στο ζέσταμα του ημιχρόνου αθλητής της αντίπαλης ομάδας ήρθε στον πάγκο μας να ρωτήσει για την κατάσταση της υγείας του παίχτη/προπονητή μας και πως δεν ήθελε το χτύπημα.

Η γνωμάτευση του γιατρού που επισκέφτηκε ο αθλητής/ προπονητής της ομάδας μας ήταν κάταγμα ρινικού οστού (σπάσιμο μύτης)!!!

Ύστερα από το περιστατικό αυτό ζητάμε την σωστή συμπεριφορά των διαιτητών και την ίσια αντιμετώπιση , κάτι το οποίο έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο.

Επίσης την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από όλους τους αγώνες της ομάδας μας!!!»