Διπλό “χτύπημα” με Πλιάγκα, Κορδαλή από τον Αχιλλέα Φαρσάλων!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων προχωρά την ενίσχυση του μεταγραφικά με προσθήκες ουσίας και οι κιτρινόμαυροι μετά την απόκτηση του Χρήστου Τζέκα συνέχισαν με διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” καθώς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημήτρη Πλιάγκα και του Άγγελου Κορδαλή, δυο ποδοσφαιριστών οι οποίοι μέχρι πρότινος ανήκαν στον Ολυμπιακό Αμπελιάς έχοντας βοηθήσει τα μέγιστα στην αξιοσημείωτη πορεία των “ερυθρόλευκων” στην Α ΕΠΣΛ κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Αχιλλέα Φαρσάλων

“Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών οι προστίθενται στο υπάρχον ρόστερ της ομάδος μας και αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα και αυτοί εν όψει της νέας σεζόν.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Πλιάγκα και Άγγελο Κορδαλή οι οποίοι τα βρήκαν σε όλα με την Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων και είναι και επίσημα ποδοσφαιριστές του ιστορικού Συλλόγου μας.

Και οι δυο ποδοσφαιριστές μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Αμπελιάς στην Α ΕΠΣΛ DETOX κατηγορία.

Ο Πλιάγκας είναι 35 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και εξτρέμ.

Για τον Δημήτρη αυτή είναι η δεύτερη θητεία του με τα χρώματα της ομάδος μας καθώς έχει αγωνιστεί στον Αχιλλέα Φαρσάλων και την σεζόν 2015 (φώτο αρχείου).


Ενώ ο Κορδαλής είναι 27 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός και επιτελικός χαφ.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδος μας καλωσορίζει στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων τους δυο ποδοσφαιριστές και τους εύχεται καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες.“