Σκάκι: Ατομικό Πρωτάθλημα Θεσσαλίας Ανδρών και Γυναικών στα Φάρσαλα

Το Ατομικό Πρωτάθλημα Θεσσαλίας Ανδρών και Γυναικών 2020 πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων από τις 3 έως τις 5 Ιουλίου. Η διοργάνωση ήταν από τις πρώτες που έγιναν στην Ελλάδα αμέσως μετά τη λήξη της καραντίνας. Με ευλάβεια ακολουθήθηκε το αγωνιστικό υγειονομικό πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας, δηλαδή μάσκες για όλους χωρίς χειραψίες και διαρκής απολύμανση χώρων και χεριών αλλά και θερμομέτρηση όλων των παικτών.

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Μιχάλης Αγγελής, 2ος ο Γιώργος Χατζηπολίτης και 3ος ο Νίκος Γκονέλας. Στις γυναίκες πρωταθλήτρια είναι η Κωνσταντίνα Δερέκα, 2η η Ιφιγένεια Τοζάρου και 3η η Έλσα Κάππα. Στην κατηγορία κάτω των 16 ετών 1ος είναι ο Νεοκλής Δριστέλλας, 2ος Βασίλης Γιαννόπουλος, 3ος Μιχάλης Καραμίχος και 1ο κορίτσι η Ευταξία Ζγουλέτα.

Στην κατηγορία κάτω των 12 ετών 1ος βγήκε ο Αντώνης Γκαβαρδίνας, 2ος Χρήστος Γκαβαρδίνας, 3ος Θεοφάνης Κούκος & Πέτρος Βουβαλούδης και 1ο κορίτσι Εύα Σίσκου.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Δέσποινα Συροπούλου και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χρήστο Μπασαγιάννη για την έμπρακτη στήριξή τους στην πραγματοποίηση του Πρωταθλήματος Θεσσαλίας. Επίσης τον Χρήστο Τσαπραΐλη και την ΚΡΟΥΣΤΑ που για μια ακόμη φορά στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά μας και τον Γιώργο Στατήρη με την εταιρεία απολύμανσης ANTIPEST που ανέλαβε την απολύμανση του αγωνιστικού χώρου.