Τεράστια ανταπόκριση από νέους στην υπαίθρια αιμοδοσία στα Φάρσαλα

Με το μήνυμα  “Τολμάμε στηρίζουμε δίνουμε αίμα” και με σύμμαχο τον καιρό, πού άγγιξε τους 20 βαθμούς Κελσίου, πραγματοποιήθηκε χθες, η υπαίθρια αυτή την φορά αιμοδοσία πριν το Πάσχα (λόγω κορονοϊού), που διοργάνωσε ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Φαρσάλων στην πλατεία δημαρχείου στα Φάρσαλα.

Συγκινητική ήταν η προσέλευση από τους Φαρσαλινούς από πολύ νωρίς, οι οποίοι έσπευσαν να δώσουν δέκα λεπτά από τον χρόνο τους και να προσφέρουν αίμα σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη και το χρειάζονται αυτές τις δύσκολες ημέρες, εν μέσω της πανδημίας που έχει ξεσπάσει με τον κορονοϊό. Αξίζει να αναφερθεί η μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση από νέους στο συγκεκριμένο κάλεσμα του συλλόγου.

Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Φαρσάλων, είχε μεριμνήσει για όλα πριν την συγκεκριμένη αιμοδοσία, διαμορφώνοντας κατάλληλους χώρους, στην πλατεία δημαρχείου και  έχοντας ως πρώτο μέλημά του, την ασφάλεια των αιμοδοτών, που σε συνεννόηση με την αιμοδοσία του Γ.Ν.Λάρισας, είχε φροντίσει να λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (απολύμανση χώρου, αντισηπτικά, χρόνο προσέλευσης αιμοδοτών, αποστάσεις αιμοδοτών).

Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών ήταν μεγάλη και συγκεντρώθηκαν περίπου 90 μονάδες αίματος που προωθήθηκαν στο Γ.Ν. Λάρισας για να προσφερθούν σε πάσχοντες συνανθρώπους μας και για τις ανάγκες του νομού.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!