Καρδίτσα: Δύο συλλήψεις για “σπάσιμο” της 14ήμερης καραντίνας που τους είχε επιβληθεί

Στη σύλληψη δύο ατόμων στην Καρδίτσα για παραβίαση της καραντίνας που τους είχε επιβληθεί προχώρησαν την Τρίτη (31/3) αστυνομικοί του Α.Τ. Καρδίτσας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net τα δύο άτομα (δεν είναι φοιτητές) είχαν επιστρέψει από χώρα της Ε.Ε. στην περιοχή μας και παραβίασαν τη σχετική διάταξη που προέβλεπε ότι πρέπει να μείνουν σε 14ημερη απομόνωση (καραντίνα) στην οικία τους. Ωστόσο, αυτοί βρέθηκαν να κινούνται χθες το βράδυ στην Καρδίτσα και συνελήφθησαν για να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι δύο συγκεκριμένες συλλήψεις είναι οι πρώτες στο νομό μας και αφορούν την παραβίαση της διάταξης σχετικά με την καραντίνα όσων επιστρέφουν από χώρες του εξωτερικού.

Επίσης, να σημειώσουμε ότι επίσης χθες είχαμε άλλη μια σύλληψη ιδιοκτήτη υγειονομικού καταστήματος (καφενείου) στο Δήμο Σοφάδων που άνοιξε παράνομα το κατάστημά του και επίσης συνελήφθη για να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία. Είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες δύο συλλήψεις για όμοια παράβαση στο Δήμο Παλαμά.

Πηγή: karditsalive.net