«Ξεκίνησε ο καθαρισμός – απολύμανση των δρόμων εντός των οικισμών στο Δήμο Κιλελέρ»

Ξεκίνησε υπό την επίβλεψη της αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Βάνας Χλιάπη – Γκουνιαρούδη και την επιστασία των αντιδημάρχων των ΔΕ Νίκαιας – Κραννώνα Αχιλλέα Χατζούλη, Πλατυκάμπου Χρήστου Χατζούλη και Αρμενίου – Κιλελέρ Γιάννη Μπακαλόπουλου ο καθαρισμός – απολύμανση όλων των εσωτερικών δρόμων των 53 τοπικών κοινοτήτων και των οικισμών του Δήμου Κιλελέρ.

Ο καθαρισμός και  η απολύμανση που γίνεται με ειδικό αντιβακτηριδιακό υγρό και πραγματοποιείται από ειδικό όχημα που έχει προμηθευτεί ο Δήμος Κιλελέρ για το πλύσιμο των δρόμων και των κάδων απορριμμάτων.

Η απολύμανση των δρόμων εντάσσεται στη δέσμη μέτρων που συγκροτούν το δίχτυ προστασίας και ασφάλειας έναντι του κορωνοϊού covid-19 τα οποία ανακοίνωσε πριν από μέρες ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.

Σε κοινή τους δήλωση οι αντιδήμαρχοι συνέστησαν στους κατοίκους του Δήμου Κιλελέρ να τηρούν αυστηρά και κατά γράμμα τα μέτρα της Πολιτείας. «Όλοι μας έχουμε χρέος να συμβάλλουμε στον περιορισμό των συνεπειών της επιδημίας ακολουθώντας αυστηρά κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών. Στο Δήμο Κιλελέρ, με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στους πολίτες και για την προστασία της δημόσιας υγείας, προχωρήσαμε στη λήψη προληπτικών μέτρων.

Γίνεται διαρκής επίβλεψη των μέτρων ώστε να μην παρουσιαστεί καμία παρέκκλιση από την εφαρμογή τους. Ο Δήμος Κιλελέρ θα συνεχίσει να ενημερώνει τακτικά και έγκαιρα του δημότες  του για τα όποια νέα προληπτικά μέτρα θα λαμβάνει για την προστασία της υγείας τους ενώ πάντα θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη εξυπηρέτησή τους» τόνισαν.