Τηλεοπτική εκπομπή παρουσίασε “είδηση” για τον κορονοϊό από το “Κουλούρι”- (vid)

Μία ακόμη κορυφαία στιγμή για την κυπριακή τηλεόραση. Τηλεοπτική εκπομπή παρουσίασε ως αληθινή “είδηση” ένα κείμενο από το γνωστό σατιρικό site “Κουλούρι” για τον κορονοϊό.

Στο “Κουλούρι” έγραψαν ότι… “στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη δημοσιογράφος του Vice και σκοπεύει να κολλήσει κορονοϊό για να γράψει βιωματικό άρθρο”.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής “Όλα Καλά” παρουσίασαν την “είδηση” ως πραγματική και μάλιστα δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τον εκνευρισμό τους με τον δημοσιογράφο, ο οποίος σύμφωνα με το “Κουλούρι”… βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη “γλείφοντας πόμολα, πηγαίνοντας σε δημόσιες τουαλέτες και χρησιμοποιώντας δημόσια συγκοινωνία, ελπίζοντας να κατορθώσει να κολλήσει τον πολυπόθητο ιό”…
“Αξίζει πραγματικά να θέσω σε κίνδυνο τόσο την υγεία μου όσο και την υγεία των γύρω μου, για ποιον λόγο; Για ένα άρθρο;”, αναρωτιέται η δημοσιογράφος που παρουσίασε την “είδηση”.

Δείτε το απόσπασμα:

Εκπομπή στην Κύπρο παρουσιάζει είδηση από το Κουλούρι ως αληθινή

Μυθική στιγμή στην εκπομπή "Όλα Καλά" με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου στον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα της Κύπρου όπου σχολιάζουν ως πραγματική είδηση το δημοσιευμα από Το Κουλούρι πως "Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη δημοσιογράφος του Vice και σκοπεύει να κολλήσει κοροναϊό για να γράψει βιωματικό άρθρο"

Posted by Μετανοείτε on Tuesday, March 3, 2020

Πηγή: enikos.gr