Άσσος στο ντέρμπι για τους Χαλκιάδες, κόντρα στην Κρήνη, “φωνάζουν” αμφότερες για την διαιτησία…

Επέστρεψε στα εντός έδρας τρίποντα ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων με τους “ροσονέρι” του Βασίλη Τσιανάκα να παίρνουν την νίκη με σκορ 2 – 1 κόντρα στην Νίκη Κρήνης στο τοπικό ντέρμπι.

Έτσι οι Χαλκιάδες έφτασαν τους 29 βαθμούς και είναι στην 3η θέση ενώ η Κρήνη με 13 είναι 9η.

Πολλά τα παράπονα και των δυο ομάδων για την διαιτησία των κ.κ. Ζαχαρού, Παπαχατζή και Κυρατσούλη.

Η Κρήνη μπήκε πιο δυνατά και στο 8′ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία, όταν Στο 8’μετά από φάουλ του Κανατούλα ο Ραπτόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά ενώ “απάντησε” πεσμένος και στην κεφαλιά του Παπαδημητρίου και κράτησε το μηδέν.

Οι Χαλκιάδες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 22′ όταν έπειτα από το πλασέ του Πέτσα που σταμάτησε στο δοκάρι, ο Λάμπρου ήρθε σαν “τρέιλερ” και με βολ πλανέ πλασέ στην κίνηση πέτυχε το 1 – 0.

Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Σιδηρόπουλος έκανε την σέντρα με την κεφαλιά του Ζαχόπουλου να περνά λίγο άουτ.

Στο 40′ το σουτ του Μπατζανούλη έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Λεβέντης.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και το 2 – 0 με τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης Χρήστο Λάμπρου ο οποίος έγινε αποδέκτης της εκτέλεσης φάουλ του Σιδηρόπουλου και με κεφαλιά “ψαράκι” νίκησε τον Λεβέντη.

Η Κρήνη μείωσε στο τελικό 2 – 1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Τσανάκα στο 82′.

Οι δυο ομάδες έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές, όταν αποβλήθηκαν στο 85′ οι Σταύρος Γκουνάρας και Βάτσικας με απευθείας κόκκινη, σε μια φάση στην οποία οι δυο ποδοσφαιριστές δεν ήρθαν σε κανέναν διαπληκτισμό σύμφωνα με του ανθρώπους και των δυο ομάδων ενώ μάλιστα έφυγαν και αγκαλιασμένοι από το γήπεδο.

Οι Χαλκιάδες διαμαρτύρονται για μη υπόδειξη δυο περιπτώσεων πέναλτι σε παραβάσεις με χέρι.

Ενώ η Κρήνη για τα δυο τέρματα των Χαλκιάδων καθώς θεωρούν οι άνθρωποι της Κρήνης ότι δεν θα έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ.

Οι Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασιλής Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Ευαγγελούλης (55′ Γκουνάρας Χρ.), Κυριάκου, Ζαχόπουλος, Γκουνάρας Στ., Μητσόπουλος, Πέτσας (90+2′ Αγγελής), Σκέγια, Μπατζανούλης, Σιδηρόπουλος, Λάμπρου (85′ Ρουμάνης).

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Λεβέντης, Μαργαριτόπουλος Ι. (75′ Βάτσικας), Γακόπουλος, Κανατούλας, Ρουμελιώτης,  Παπαδημητρίου, Αλεξανδράκης, Σελήνης (46′ Φανίδης), Τσανάκας Ι., Μαργαριτόπουλος Κ. (60′ Διαμαντής), Τσανάκας Χ.