Η Μαίρη Συνατσάκη συγκλονίζει: «Είχα το σύνδρομο Guillain-Barre, παρέλυσα…» (vid)

Στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε, την Τετάρτη, η Μαίρη Συνατσάκη και με εξομολογητική διάθεση ανέφερε πολλά. H παρουσιάστρια μίλησε για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν ήταν μηνών, αλλά και για τις κρίσεις πανικού που την ταλαιπώρησαν για χρόνια.

«Όταν ήμουν 18 μηνών πέρασα μια σοβαρή ασθένεια, το σύνδρομο Guillain-Barre, παρέλυσα, υπήρχε κίνδυνος να πεθάνω. Τότε είχαν συμβεί οκτώ περιστατικά στην Ελλάδα και είχαν όλοι θορυβηθεί. Ήταν ένα ρίσκο τι θα προκαλέσει αυτό το σύνδρομο. Είχα παραλύσει ολόκληρη και φοβόντουσαν οι γιατροί τι θα γίνει αν πάει σε κάποιο ζωτικό όργανο», είπε.

Στη συνέχεια εξήγησε το θέμα που είχε με τις κρίσεις πανικού: «Στα 18 μου χρόνια έχασα την αδερφή της μαμάς μου απότομα… Αυτή η απώλεια συνέπεσε και με τις κρίσεις πανικού που πάθαινα και κράτησε πολλά χρόνια. Ήταν ένας από τους λόγους που ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Με βοήθησε πολύ, όπως και ο μπαμπάς μου που δεν με περνούσε για τρελή και με καταλάβαινε.. Είχα έντονο θέμα, δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν… Όταν μάλιστα συμμετείχα στο “Dancing with the stars” ήμουν στη χειρότερη φάση, γι’ αυτό ήμουν και τόσο αδύνατη».