Έδειξε χαρακτήρα και πήρε “τρίποντο” ο ΑΟ Ναρθακίου!

Ο ΑΟ Ναρθακίου σημείωσε ακόμη μια μεγάλη νίκη με σκορ 3 – 1 κόντρα στον Λαρισαικό και κατάφερε να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο του 2ου ομίλου της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας με 22 βαθμούς και την 9η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για το συγκρότημα του Γιάννη Βασιλείου, όταν στο 12′ ο Βράκας τροφοδότησε τον Βαρελά και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ με το 1 – 0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Με το “καλημέρα” του δευτέρου μέρους ο Γκουγκουλιάς με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Ζειμπέκη και πέτυχε το 1 – 1.

Στο 60′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Μπαλαμώτη.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι γηπεδούχοι καθώς πέντε λεπτά αργότερα ο Σπανός κατάφερε να πετύχει το 2 – 1 και να δώσει και πάλι προβάδισμα στον ΑΟΝ.

Στο 80′ ο ίδιος παίκτης με ψύχραιμο πλασέ έπειτα από πάσα του Βράκα πέτυχε το 3 – 1 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Μάλιστα ο Σπανός στο 85′ είχε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και χατ τρικ όταν σημάδεψε το δοκάρι, ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία και από θέση τετ α τετ.

Η Σύνθεση

ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζειμπέκης, Τσαπέπας (60′ Καπετάνος Χρ.), Δημακόπουλος, Νταιάκης, Κατσικόπουλος (75′ Λελεντζής), Αρσενόπουλος, Καψιώχας, Καραβαγγέλης (75′ Μανταλιάς), Βράκας, Βαρελάς (85′ Νάκος), Σπανός.