Ανατρεπτική “τεσσάρα” και “διπλό” για την Δόξα Υπέρειας

Η Δόξα Υπέρειας μπορεί να βρέθηκε πίσω με δυο τέρματα στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης κόντρα στην Ραχούλα, όμως παίζοντας εκπληκτικά στο δεύτερο μέρος πέτυχε 4 τέρματα και “απέδρασε” με τους τρεις βαθμούς με σκορ 2 – 4.

Έτσι οι αετοί έφτασαν τους 26 βαθμούς και την 5η θέση όντας στο -2 από την κορυφή μετά από 14 αγωνιστικές στην Α1 ΕΠΣΛ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Δόξα να χάνει δυο καλές στιγμές, όταν ο Σουλτούκης και ο Κερμελίδης αστόχησαν από πλεονεκτική θέση.

Στο 26′ ο Καραντώνης νίκησε τον Σκαντζούρη με κεφαλιά και πέτυχε το 1 – 0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Σκάκος δοκίμασε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία νικώντας τον Σκαντζούρη για το 2 – 0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος και στο 51′ ο Τζατζάκης κέρδισε πέναλτι, ο Κουσιώρας το εκτέλεσε εύστοχα και πέτυχε το 1 – 2.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Τραμπάκουλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Παπαδόπουλος με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε την ισοφάριση.

Ένα τέταρτο αργότερα ο έτερος κεντρικός αμυντικός της Δόξας ο Πρίφτης κατάφερε να φέρει τούμπα την αναμέτρηση με ένα πολύ δυνατό σουτ το οποίο βρήκε δίχτυα για το 2 – 3.

Το τελικό 2 – 4 σημείωσε στο 90′ ο πρώτος σκόρερ των αετών Τζατζάκης με πλασέ από θέση τετ α τετ, “σφραγίζοντας” την νίκη της ομάδος του.

Η Σύνθεση

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας): Σκαντζούρης, Παπαδόπουλος, Τραμπάκουλος, Δημητρίου, Πρίφτης, Ντόντος, Σουλτούκης (90′ Σπυρόπουλος), Καλφόγλου (60′ Γκατζόγιας), Κουσιώρας, Κερμελίδης (80′ Τσιούρης Γ.), Τζατζάκης.