“Ο Τροχός του Άι Βασίλη έφερε δώρα & Ευχές” στα Φάρσαλα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων  « Ο Τροχός του Αι Βασίλη φέρνει δώρα & Ευχές » σε συνεργασία με το Κέντρο Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών «Παρέμβαση» την Δευτέρα  30/12/2019 στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Όλα τα παιδιά δημιούργησαν Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές και έφτιαξαν διάφορες  κατασκευές. Η Αγιοβασιλίνα δημιούργησε στα πρόσωπα των παιδιών χαρούμενες ζωγραφιές , ενώ ο Αι Βασίλης έπαιζε παιχνίδια και χόρευε  με τα παιδιά . 

Στη συνέχεια ο τροχός του Αι Βασίλη , γύρισε και χάρισε πολλά δώρα , μετά από ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ερωτοαπαντησεων. 

Την εκδήλωση ενίσχυσε με την παρουσία του Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», με τις  όμορφες πρωτοχρονιάτικες δημιουργίες του , δίνοντας το μήνυμα της φιλανθρωπίας και της αγάπης. 

Επίσης το κατάστημα cafe Baristas Φάρσαλα , μοίραζε ροφήματα στους παρευρισκομένους με αντίτιμο 1 € και όλα τα έσοδα των ροφημάτων θα δοθούν για την ενίσχυση του  Συλλόγου ΦΛΟΓΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου ευχαριστεί τον Δήμο Φαρσάλων για τη στήριξη και τη συνεργασία ,  τα στελέχη  του Κέντρου Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών «Παρέμβαση» για την  συνεργασία και την αμέριστη βοήθεια τους. 

Επίσης ευχαριστεί θερμά:

 α) Τους Magic Castle Entertainment για την εξαιρετική τους εμφάνιση με το   τροχό του Αι Βασίλη που διασκέδασε μικρούς και μεγάλους,  

 β) κ. Παδιώτη Θέμη για την τεχνική υποστήριξη,

 γ) κ. Νταραγιάννη Γεώργιο για την βοήθεια του , 

 δ) Τις επιχειρήσεις , μέλη του συλλόγου  : 

  1. ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΠΡΟΤΥΠΟ»- ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
  2.  ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΙΔΕΑ» – ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 
  3. ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ» – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 
  4. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «ΓΙΟΥΠΙ» – ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΝΑ 
  5. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «DIFFERENT» – ΚΑΤΜΕΡΟΥ ΘΩΜΗ
  6. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «ΜΙΚΥ» – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 
  7. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «KID SHOE» –ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 

για τις χορηγίες τους στα δωράκια του τροχού του Αι Βασίλη , 

 και εύχεται σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά!!!