Σήμερα η συναυλία Ζιώγαλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων

Σε συνέχεια των Χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο ΟΠΑΠΚΑ του Δήμου Φαρσάλων, σήμερα Σάββατο στις 11.30 π.μ στην Πλατεία Δημαρχείου, σε ειδικά διαμορφωμένο θερμαινόμενο χώρο η καλλιτεχνική ομάδα Lomentum Act. σε συνεργασία με το δημιουργικό εργαστήρι Καλικαντζούρα, κατασκευάζουν μαζί με τους μικρούς μας φίλους το χριστουγεννιάτικο στολίδι τους και κάνουν ένα ξέφρενο χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Συγκεκριμένα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν ένα πανέμορφο αστεράκι στικ, διακοσμητικό δώρο για το δένδρο του σπιτιού τους και να ζωγραφίσουν χριστουγεννιάτικες εικόνες. Στη συνέχεια θα παίξουμε πολλά και διασκεδαστικά παιχνίδια όλοι μαζί και στο τέλος θα χορέψουμε σε χριστουγεννιάτικο ρυθμό.

Επίσης ο Άγιος Βασίλης με το ξωτικό του θα μας περιμένουν στο ξύλινο σπιτάκι τους, για πολλές φωτογραφίες και για να ακούσουν τις επιθυμίες των παιδιών.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΖΙΩΓΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

«Νοιάζομαι και προσφέρω» τιτλοφορείται η πρωτοβουλία του δήμου Φαρσάλων για την ενδυνάμωση του κοινωνικού πλαισίου δράσης του, με αφορμή την επικείμενη εορταστική περίοδο και τις αυξημένες ανάγκες των πολιτών που έχουν ανάγκη στήριξης.

Στο πλαίσιο αυτό, το βράδυ στις 8 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης, θα διεξαχθεί συναυλία με τον γνωστό τραγουδιστή Νίκο Ζιώγαλα, όπου οι πολίτες, αντί εισιτηρίου, θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Φαρσάλων.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Στην Πλατεία Λαού την Κυριακή στις 11.30 τα κορίτσια της καλλιτεχνικής ομάδας Lomentum Act. ζωγραφίζουν τα πρόσωπα των μικρών αλλά και των μεγάλων μας φίλων με την τεχνική του face painting, σε χριστουγεννιάτικα χρώματα και σχήματα.

Η Κυριακάτικη βόλτα στην πόλη μας γίνεται όμορφη και διασκεδαστική ενώ τα πρόσωπά μας εκπέμπουν χρώμα και χαρά. Επίσης ο γνωστός σαξοφωνίστας Γιώργος Βασδέκης μας προσκαλεί σε ένα one-man Christmas melody. Μελωδίες και ήχοι σε Χριστουγεννιάτικο φόντο που μας ταξιδεύουν σε άλλα μέρη κι άλλες εποχές.