Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε…

Την ήττα με σκορ 1-0 εκτός έδρας γνώρισε η Αναγέννηση Φαρσάλων από τους Αγίους Αναργύρους στην 13η στροφή του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή των κινήσεων και δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες για να σημειώσουν γκολ, ενώ από την άλλη η Αναγέννηση αγωνίστηκε με ελλείψεις και παρατάχθηκε με νέους παίκτες από την ακαδημία της ομάδας, έχοντας τον τερματοφύλακα της Φ. Γκατζανά σε πολύ καλή μέρα.

Τελικά το πολυπόθητο γκολ για τους Αγίους Αναργύρους, σημείωσε ο Δάσσιος στο 58′, έπειτα από λάθος του αμυντικού των φιλοξενουμένων, εκείνος βρέθηκε απέναντι στον κίπερ,  όπου απέκρουσε αρχικά αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 75′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καρακώστα, ο Τσακαβίτης με ανάποδο ψαλίδι σημείωσε γκολ επιπέδου Champions League, αλλά υποδείχθηκε από τον βοηθό  σε θέση οφ-σάιντ και ακυρώθηκε.

Η Σύνθεση 

Αναγέννηση Φαρσάλων(Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Κούρο, Αγγελακόπουλος, Θλιβερός (80′ λτ Δημουλάς Σ.), Δημουλάς Π., Τσακαβίτης, Πατσιούρας, Καρακώστας, Θέος(65′ Τσοβάρας), Δημουλάς Δ.(85′ Φρρόκο)