Πρόσκληση της Ακαδημίας Αναγέννησης για τον φιλανθρωπικό αγώνα με τους παλαίμαχους του Αχιλλέα

Πρόσκληση εξέδωσε η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Αναγέννησης Φαρσάλων για τον φιλανθρωπικό αγώνα με τους παλαίμαχους του Αχιλλέα Φαρσάλων, όπου καλεί όλα τα αθλητικά σωματεία να παρευρεθούν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ: Αχιλλέα Φαρσάλων, Ολυμπιακό Αμπελιάς Ατρόμητο Βαμβακούς, ΑΟ Ναρθακίου Δόξα Υπέρειας, Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων, Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων Θύελλα Βασιλί, Νίκη Κρήνης, Σταυραετό, Γυμναστικό Σύλλογο Φαρσάλων, Αθλητικό Σύλλογο Φαρσάλων, Γ.Σ. “ΦΘΙΑ” και Α.Σ. Φαρσάλων “Ολυμπιάδα”.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Αναγέννησης Φαρσάλων σας προσκαλεί στην φιλανθρωπική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Βοηθητικό γήπεδο Φαρσάλων την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00, μεταξύ του εφηβικού τμήματος της Ακαδημίας της Αναγέννησης Φαρσάλων (Κ16) και των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Το παρελθόν συναντά το παρόν και το μέλλον σε ένα παιχνίδι που στόχο έχει αυτές τις άγιες και γιορτινές ημέρες να δώσει χαρά, δύναμη και ελπίδα στους συμπολίτες μας της Επαρχίας Φαρσάλων, που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου μας, η βοήθεια συλλόγων και φορέων της Επαρχίας Φαρσάλων, είναι μια πολύ σημαντική χείρα βοηθείας.

Η παρουσία σας και η προσφορά σας είναι πολύτιμη!

Μετά τιμής οι Υπεύθυνοι Ακαδημίας Αναγέννησης Φαρσάλων: Τάκης και Κώστας Ρόφαλης