Διπλό στο Βλαχογιάννι για την Αμπελιά

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς πέρασε από το Βλαχογιάννι με σκορ 0 – 1 και έτσι επανήλθε στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα στην μοναδική αναμέτρηση της Α ΕΠΣΛ DETOX που διεξήχθη το Σάββατο 7/12.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 20 βαθμούς και μαζί με τον Σμόλικα Φαλάνης είναι στην 5η θέση, αναμένοντας τις αναμετρήσεις της Κυριακής 8/12.

Χάρη σε γκολ του Άγγελου Κορδαλή στο 13ο λεπτό, ο Ολυμπιακός Αμπελιάς κέρδισε στο Μεσοχώρι τη Δόξα Βλαχογιαννίου στο μοναδικό ματς που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (07/12).

Στο πλαίσιο της 13ης «στροφής» της Α’ DE-TOX ΕΠΣ Λάρισας, η ομάδα των Βαγγέλη Μπρισίμη – Θοδωρή Εμμανουήλ πανηγύρισε την μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Στο 13ο λεπτό σημειώθηκε το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι και αυτό ήταν για λογαριασμό των φιλοξενουμένων, όπου ο Άγγελος Κορδαλής πέτυχε το 0 – 1 με διαγώνιο σουτ και αυτό ήταν το τελικό σκορ.

Στο 35ο λεπτό ο Άγγελος Κορδαλής απείλησε με σουτ από θέση βολής και η μπάλα «έγλειψε» το κάθετο δοκάρι της εστίας του Μάκη Γεωργούλα, ενώ στο 75′ ο Βρασίδας Κοντοθανάσης έκανε τη κάθετη πάσα με αποδέκτη τον Κλεάνθη Ράχη και ο τελευταίος πλάσαρε κι έστειλε τη μπάλα άουτ.

Πάντως, οι δύο ομάδες είχαν χαμένες ευκαιρίες στο παιχνίδι, με τους Κλεάνθη Ράχη (33′) και Χρήστο Νάτση (50′) για το Βλαχογιάννι και με τους Δημήτρη Πλιάγκα (63′) και Κώστα Πράπα (80′) για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς.

Τέλος,  στο 61′ ο Πρόδρομος Ποτούσογλου αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα ως τελευταίος παίκτης και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Γεωργούλας, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος Δ. (46′ Αποστόλου), Κολιός, Φράντζας (30′ λ.τ. Σαΐτης), Τσιάρας, Κωνσταντινίδης, Γκουρομπίνος Μ., Ράχης, Νάτσης, Κοντοθανάσης.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκούτσης, Σταθάκος, Αγγέλης, Δάσσιος, Ποτούτσογλου, Περδίκης, Καλούσης (88′ Μαγγόλας), Κορδαλής, Πλιάγκας (80′ Ηλιούδης), Γκαραλιάκος (85′ Παρασκευούδης), Σελήνης (46′ Πράπας).

Διαιτητική Τριπλέτα: Κουκούλης, Μάνος, Ντελέζος Θ.