Στοίχημα: Ανοιχτό παιχνίδι στο ΓΣΠ, για το 2/2 η Βασιλεία! 

Από το πρόγραμμα της Πέμπτης (07/11) ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League με το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Επιπλέον, σήμερα επιστρέφει η δράση και στην Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Bet365. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανοιχτό παιχνίδι στην Κύπρο!

Στις 19:55, στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Καραμπάκ για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου με μόλις 1 πόντο συγκομιδή και τέρματα 5-7. Στην πρεμιέρα δέχθηκε ήττα-σοκ εντός έδρας από την αδύναμη Ντουντελάνζ με 3-4 κι ενώ είχε καταφέρει να ανατρέψει προσωρινά το 0-2 σε 3-2! Στη συνέχεια ηττήθηκε αναμενόμενα στην έδρα της Σεβίλλης με 1-0 και την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Καραμπάκ.

Αυτή θα είναι η 4η φορά που αναμετρώνται οι δύο ομάδες φέτος, αφού συναντήθηκαν και στα προκριματικά του Champions League, όπου οι Κύπριοι ανέτρεψαν την ήττα με 1-2 εντός έδρας με το 0-2 στο Αζερμπαϊτζάν.

Η Καραμπάκ έχει 4 βαθμούς στον όμιλο. Πριν την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε εντός από τη Σεβίλλη 0-3 καιστη συνέχεια επικράτησε στην έδρα της Ντουντελάνζ με 1-4!

Αμφότερες οι ομάδες παίζουν ανοιχτά στο θεσμό, προέρχονται από παιχνίδια με πολλά γκολ και στα δύο τελευταία μεταξύ τους είδαμε να επιβεβαιώνεται το Goal/Goal. Αυτή θα είναι η επιλογή μας και από τον αποψινό αγώνα σε απόδοση 1.95.

Για το 2/2 επί των Ισπανών η Βασιλεία

Στις 19:55, στο St.Jakob-Park, η Βασιλεία αντιμετωπίζει την Χετάφε για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Η Βασιλεία είναι πρωτοπόρος του ομίλου με 7 πόντους και τέρματα 8-2. Στην πρεμιέρα διέλυσε την Κράσνονταρ με 5-0 εντός έδρας, στη συνέχεια απέσπασε ισοπαλία στην Τραπεζούντα (2-2) και την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε στην έδρα της Χετάφε με 0-1, παρότι έπαιξε στο τελευταίο 20λεπτο με παίκτη λιγότερο.

Η Χετάφε είναι 2η στον όμιλο, με 6 πόντους. Στην πρεμιέρα επικράτησε εντός έδρας της Τράμπζονσπορ με 1-0 και στη συνέχεια έβγαλε διπλό στη Ρωσία (1-2 στο Κράσνονταρ).

Η Βασιλεία είναι πολύ δυνατή εντός έδρας και απέδειξε στο ματς της Μαδρίτης πως ματσάρει καλά απέναντι στη Χετάφε. Επιλογή μας ο άσος (DNB) σε απόδοση 1.88.

Ανταγωνιστική η Άλμπα

Στις 21:05, στο Τελ Αβίβ, η τοπική Μακάμπι υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Σε πολύ καλό “φεγγάρι” η Μακάμπι του Σφαιρόπουλου, μετρά 8 συνεχόμενες νίκες για όλους τους θεσμούς, 4 σερί στην Euroleague και το απόλυτο 3/3 εντός έδρας. Την προηγούμενη εβδομάδα, στη διπλή αγωνιστική, ήταν εντυπωσιακή στις νίκες επί των Φενέρμπαχτσε (67-55 εντός) και Ολυμπιακού (65-90 εκτός).

Η Άλμπα μετρά ρεκόρ 1-5 στη διοργάνωση και 3 σερί ήττες από ΤΣΣΚΑ (66-82 εντός), Μιλάνο (78-81 εντός) και Ρεάλ (85-71 εκτός). Την Κυριακή όμως ήταν εντυπωσιακή για το γερμανικό πρωτάθλημα στο 109-89 επί της Ουλμ.

Η Μακάμπι είναι σαφώς καλύτερη ομάδα των Γερμανών, όμως είναι λογικό να μην τρέχει στους ίδιους ρυθμούς όλη τη σεζόν και η Άλμπα μπορεί να κρατηθεί κοντά στο σκορ. Επιλογή το χάντικαπ +9.5 στο διπλό, σε απόδοση 1.92.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.