Την νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς

Την νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ο οποίος έφυγε με «διπλάρα» με σκορ 1 – 2 από την έδρα του Σμόλικα Φαλάνης και έτσι με 11 παράλληλα τους πρώτους του εκτός έδρας βαθμούς «σκαρφάλωσε» στην 8η θέση με απόλυτο πρωταγωνιστή τον δυο φορές σκόρερ του Αντώνη Γκαραλιάκο.

Από την άλλη, το συγκρότημα του Βασίλη Μπακογιάννη δεν αποκόμισε το θετικό αποτέλεσμα από το συγκεκριμένο παιχνίδι και παρέμεινε στους δέκα τρεις βαθμούς και την ένατη θέση της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου χωρίς σκορ και η Αμπελιά πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 61′.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Γκαραλιάκος κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα από τον Κώστα Κολοβό και ο ίδιος ήταν εύστοχος για το 0 – 1.

Στο 85ο λεπτό το παιχνίδι ισορρόπησε με το γκολ του Ντέιβιντ Μπόντε με σουτ μέσα από τη περιοχή, με τον ίδιο μάλιστα να επιστρέφει για τους «πράσινους» μετά από τραυματισμό.

Δύο λεπτά μετά, ο Σωτήρης Περδίκης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα από τον κ. Μπουρουζίκα και αποβλήθηκε από το παιχνίδι.

Ενώ, το 1 – 2 και η νίκη για την Αμπελιά ήρθε στο 89ο λεπτό με το σουτ του Αντώνη Γκαραλιάκου έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον ίδιο μάλιστα να δίνει συνέχεια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Πάντως, οι δύο ομάδες είχαν χαμένες ευκαιρίες στο παιχνίδι με τους Δημήτρη Γκατζούλη, Αλέξανδρο Κακαζούκη και Θύμιο Μπέτση για τον Σμόλικα αλλά και τους Κωνσταντίνο Πράπα, Αντώνη Γκαραλιάκο, Δημήτρη Καλούση και το δοκάρι του Άγγελου Κορδαλή (57′) για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς…

Οι Συνθέσεις

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Καρέντζος, Κολοβός, Τσιρογιάννης (70′ Τανάγιας), Γκατζιούρας, Μολάς, Ζαμπέτας (80′ Χασιώτης), Λάλλος (60′ Μπόντε), Γκατζούλης, Μπέτσης, Κακαζούκης.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκούτσης, Σταθάκος, Σελήνης, Δάσσιος, Ποτούσογλου, Περδίκης, Κορδαλής, Καλούσης, Πράπας (80′ Καραγιάννης), Γκαραλιάκος (90′ Ηλιούδης), Χουλιαρόπουλος (65′ Παρασκευούδης).

Διαιτητική Τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Κοτούμπας Δ., Δήμου.

Πηγή: Arenalarissa.gr