Ήττα που “πονάει” γνώρισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων…

Την ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων από την Δόξα Αργυροπουλίου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣΛ DETOX κατηγορίας. Έτσι οι κιτρινόμαυροι έμειναν στους δύο βαθμούς.


Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αχιλλέα να χάνει την πρώτη του καλή στιγμή στο 15′ όταν ο Ζιώγας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 25′ ο Τσούτσας βρέθηκε απέναντι στον Παρθένη με τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα να τον σταματά εντυπωσιακά. Από την εκτέλεση κόρνερ σε αυτή την φάση οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με όμορφη κεφαλιά του Κόκορα, ενώ στο 30′ το πλασέ του Τσούτσα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος και με την έλευση του Μιχάλη Κουτσογιάννη στον αγωνιστικό χώρο ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Αχιλλέας προσπάθησε να πιέσει και είχε δύο καλές στιγμές όταν μια κεφαλιά του Κομισόπουλου στο 53′ και ένα σουτ του ίδιου παίκτη πέρασαν λίγο άουτ.

Στο 73′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες όταν ο Κατσανάκης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα έξω από την περιοχή και αποβλήθηκε. Σε αυτή την εκτέλεση φάουλ του Τσούτσα, ο Παρθένης τον σταμάτησε και πάλι.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν με σκοπό να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Αργυροπουλίου, όμως οι φιλοξενούμενοι όντας καλά κλεισμένοι στο δικό τους μισό δεν απειλήθηκαν πέρα από μια κεφαλιά του Κομισόπουλου η οποία όμως πέρασε άουτ.

Στο τέλος της αναμέτρησης η Δόξα βγήκε στην αντεπίθεση και με πλασέ του Βογιατζή πέτυχε το 0-2 στην τελευταία φάση του αγώνα.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Παρθένης Σπ., Μπερσιάνης, Πετράκης, Κατσανάκης, Τσούλης Θ., Κομισόπουλος, Τσούλης Δ. (81′ Καναβός), Παρθένης Λ. (46′ Κουτσογιάννης), Ζιώγας, Γαγάρας, Παπακωνσταντίνου.

Δόξα Αργυροπουλίου: Μπαξεβάνος Σ., Μπαξεβάνος Σ., Νικολακούλης, Σακοράφας Βασ., Σακοράφας Βαλ., Καλόγηρος, Τσούτσας, Φορτούνας, Τσιάγκος Απ., Νταμπαλέτσιος, Κόκκορας.

Έπαιξαν και οι: Βογιατζής Ανδρέας, Χατζής, Λεσάι και Μάτος