«Κοίταξε στα μάτια» τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας η Νίκη Κρήνης…

Η Νίκη Κρήνης «κοίταξε στα μάτια» τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, παρά την διαφορά μιας κατηγορίας που τους χωρίζει του έβαλε δύσκολα καθώς κατάφερε να ισοφαρίσει σε καίριο χρονικό σημείο της αναμέτρησης όμως οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με δυο τέρματα και πήραν την νίκη πρόκριση με σκορ 1 – 3.

Το συγκρότημα του Νίκου Παπανικολάου επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης του συνόλου του Σάκη Τσιάρα και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Στο 47ο λεπτό ο Μιχάλης Παπαρίζος «άνοιξε» το σκορ για τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Κώστας Φανίδης έφερε και πάλι το ματς στα ίσια.

Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας στο 61ο λεπτό πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ με το γκολ του Μιχάλη Παπαρίζου και πάλι, με το 1 – 3 να διαμορφώνεται στο 72′ όταν από το βολέ του τερματοφύλακα, Αποστόλη Κιλιργιώτη, ο Νίκος Χαρατσής με πλασέ από θέση βολής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Κρήνης για το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Λεβέντης, Μαργαριτόπουλος Ι., Διαμαντής, Βάης, Νταφόπουλος Αθ., Σουφλέρης (55′ Βάτσικας), Αλεξανδράκης (60′ Μαργαριτόπουλος Κ.), Τσιανάκας Ι. (65′ Κόκκινος), Τσιάρας, Τσιανάκας Χρ. (65′ Σελήνης), Φανίδας.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Παπανικολάου): Κιλιργιώτης, Καψάλης Γ., Καψάλης Π., Παπαρίζος, Χαρατσής, Πασιάς, Καπετάνιος, Ντούμος (60′ Ρήγας), Βάνης, Μαλλιάρας, Γκουντάρας.

Διαιτητική Τριπλέτα: Βασιλός, Μπατζιανούλης, Κοντογιάννης.