“Πεντάστερη” η Υπέρεια στο ντέρμπι με το Ναρθάκι

Ο ΑΟ Ναρθακίου αντιμετώπιζε εντός έδρας την Δόξα Υπέρειας σε ένα τοπικό ντέρμπι από το οποίο και οι δυο ομάδες ανέμεναν πολλά μιας και από την μια ο ΑΟ Ναρθακίου έψαχνε μετά το «διπλό» στην Νέα Πολιτεία την πρώτη του εντός έδρας νίκη, ενώ από την άλλη η Δόξα Υπέρειας πήγε στο ντέρμπι έχοντας «πληγωμένο» εγωισμό μετά την ήττα από τον Ατρόμητο Βαμβακούς και έχοντας εντός της εβδομάδος λύσει την συνεργασία της με τον προπονητή κ. Πλίτση.

Η αναμέτρηση αυτή είχε και για τις δυο ομάδες διπλή σημασία, με την ομάδα της Δόξας Υπέρειας να φεύγει με ένα σπουδαίο τρίποντο και μάλιστα με σκορ 1 – 5 και να παίρνει εκτός από τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και ψυχολογική τόνωση εν όψει της δύσκολης συνέχειας στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία.

Πρωταγωνιστές από πλευράς νικητών οι Τζατζάκης και Κερμελίδης, οι οποίοι και σκόραραν από δυο τέρματα αμφότεροι. Έτσι η Δόξα έφτασε τους 7 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση, ενώ ο ΑΟ Ναρθακίου ο οποίος παρέμεινε στους 3 βαθμούς είναι 13ος.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Δόξα να χάνει την πρώτη της καλή στιγμή στο 8′ όταν το πλασέ του Κουσιώρα έδιωξε εντυπωσιακά ο Ζειμπέκης.

Στο 18′ ο ΑΟΝ άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ του Βράκα το οποίο και κατέληξε στο δεξί «παραθυράκι» του Σκαντζούρη.

Από εκεί και έπειτα η Δόξα πίεσε και προσπάθησε να ισοφαρίσει την αναμέτρηση όμως οι γηπεδούχοι όντας καλά κλεισμένοι στο δικό τους μισό δεν απειλήθηκαν μέχρι το 35′ εκεί όπου ο Τζατζάκης πάτησε περιοχή, πλάσαρε ο Ζειμπέκης τον σταμάτησε όμως στην επαναφορά ο Κουσιώρας με δυνατό σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πέτυχε το 1 – 1.

Αυτό το τέρμα έδωσε μεγάλη ψυχολογική ανάσα στην ομάδα της Υπέρειας η οποία δυο λεπτά αργότερα έπιασε σε αδράνεια την άμυνα του Ναρθακίου ο Τζατζάκης πλάσαρε ψύχραιμα και πέτυχε το 1 – 2 φέρνοντας «τούμπα» το παιχνίδι μέσα σε ελάχιστο διάστημα. Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή, όταν ο Βαρελάς έπιασε την κεφαλιά «ψαράκι» με τον Σκαντζούρη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 42′ ο Κουσιώρας έκανε παράλληλη σέντρα η μπάλα κατέληξε στον Κερμελίδη αυτός γύρισε μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ πέτυχε το 1 – 3 σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η κεκτημένη ταχύτητα των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε καθώς μόλις στο 47′ ο Κερμελίδης με δυνατό σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή σημείωσε το 1 – 4 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 50′ ο Τζατζάκης «έσπασε» το τεχνητό οφσάιντ έπειτα από την όμορφη πάσα που δέχθηκε και με πλασέ πέτυχε το 1 – 5. Η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης καταγράφηκε στο 87′ όταν ο Καραβαγγέληςς κέρδισε πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή έπειτα από γύρισμα του, ο Βράκας ανέλαβε να το εκτελέσει όμως ο Σκαντζούρης έδιωξε εντυπωσιακά και κράτησε το 1 – 5.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Ναρθακίου (Δημήτρης Δανιλούλης): Ζειμπέκης, Νταιάκης, Κατσικόπουλος, Λελεντζής, Καψιώχας, Δημακόπουλος, Βράκας, Ρεντινόπουλος (46′ Καπετάνος), Σπανός, Καραβαγγέλης, Βαρελάς.

Δόξα Υπέρειας: Σκαντζούρης, Παπαδόπουλος, Πρίφτης, Δημητρίου, Τραμπάκουλος (75΄ Πατσιούρας), Γκατζόγιας, Ντόντος, Σουλτούκης (63′ Καλφόγλου), Κερμελίδης, Τζατζάκης, Κουσιώρας (80΄Τσιούρης Γ.).