“Διπλάρα” για τον Ατρόμητο Βαμβακούς στο ντέρμπι με την Δόξα Υπέρειας

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς πραγματοποιώντας τρομερή κατά διαστήματα εμφάνιση στο ντέρμπι με την Δόξα Υπέρειας πήρε σπουδαίο «διπλό» με σκορ 2 – 5 με πρωταγωνιστή τον Τσιτσικλή ο οποίος σημείωσε δυο τέρματα και έχοντας αρκετούς ποδοσφαιριστές σε πολύ καλή ημέρα. Έτσι το συγκρότημα του Χρήστου Ανδρεόπουλου έφτασε τους 6 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ από την άλλη η ομάδα του Φώτη Πλίτση με 4 βαθμούς είναι στην 8η θέση μετά από τρεις αγωνιστικές.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να είναι πολύ καλά διαβασμένος, να πιέζει και να χάνει δυο πολύ καλές στιγμές όταν αρχικά στο 5′ η κεφαλιά του Τσιτσικλή πέρασε λίγο άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Σκαντζούρης σταμάτησε την προσπάθεια του νεαρού επιθετικού.

Στο 12′ όμως ο Τσιτσικλής εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την πάσα στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε σωστά και άνοιξε το σκορ. Ενώ στο 20′ ο Μουτκανάς επιχείρησε ένα τεχνικό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Σκαντζούρη και κατάληξε στα δίχτυα για το 0 – 2.

Η Δόξα πίεσε και είχε μια καλή στιγμή όταν ο Τζατζάκης είδε την προσπάθεια του να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σκούφη. Στο 38′ οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα, όταν ο Τασιόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σκαντζούρη, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιτσικλής ο οποίος δεν λάθεψε έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Σκαντζούρη και έγραψε το 0 – 3 και παράλληλα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν με σκοπό να πιέσουν ψηλά και να προσπαθήσουν να μπουν εκ νέου στην διεκδίκηση της αναμέτρησης.

Στο 50′ ο Τασιόπουλος εκμεταλλευόμενος λάθος υπολογισμό της άμυνας των γηπεδούχων βγήκε σε θέση τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ κατάφερε να πετύχει το 0 – 4.

Η Υπέρεια σε αυτό το τέρμα είχε άμεση απάντηση καθώς ένα λεπτό αργότερα ο Τζατζάκης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την σέντρα του Κερμελίδη και με κεφαλιά μείωσε σε 1 – 4.

Ενώ οι γηπεδούχοι στο 60′ πέτυχαν το 2 – 4 με καρφωτή κεφαλιά του Πρίφτη. Ο φρενήρης ρυθμός του δευτέρου μέρους συνεχίστηκε με μεγάλες χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν όταν αρχικά στο 64′ ο Σκούφης σταμάτησε εντυπωσιακά τον Τζατζάκη από θέση τετ α τετ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Τσιτσικλής έφυγε γρήγορα στην κόντρα επίθεση, «έσπασε» την μπάλα στον Τασιόπουλο ο οποίος από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν συνεχώς με σκοπό να πετύχουν το τέρμα που θα τους έβαζε εκ νέου στην διεκδίκηση της αναμέτρησης όμως οι παίκτες του Ατρόμητου όντας καλά στημένοι στο δικό τους μισό έδιωχναν σωστά την μπάλα. Μάλιστα στο 70′ είχαν και μια καλή στιγμή όταν η εκτέλεση φάουλ του Μουτκανά από τα αριστερά πήρε περίεργη τροχιά και σταμάτησε στην συμβολή των δοκών του Σκαντζούρη.

Στο 80′ οι φιλοξενούμενοι σε μια κόντρα επίθεση πέτυχαν και πέμπτο τέρμα και παράλληλα το τελικό 2 – 5, όταν ο Τασιόπουλος έφυγε στην κόντρα επίθεση ανακόπηκε, όμως η μπάλα από τις κόντρες έφτασε στον Αρσενόπουλο ο οποίος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα και έτσι μπήκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Φώτης Πλίτσης): Σκαντζούρης, Πατσιούρας (40′ Δημητρίου), Τραμπάκουλος (65′ Τσούνι), Παπαδόπουλος, Πρίφτης, Γκατζόγιας, Ντόντος, Σουλτούκης (40′ Καλφόγλου), Κουσιώρας, Κερμελίδης, Τζατζάκης.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σκούφης, Βασιλόπουλος, Ξυνογαλάς Ηλ., Αζάς (78′ λ.τ. Χρόνης), Φλώρος, Αγγελόπουλος, Βόπης, Μουτκάνας (75′ Ξυνογαλάς Αλ.), Θανόπουλος Λ (60′ Μπερσιάνης), Τσιτσικλης (65′ Αρσενόπουλος Βαγγέλης), Τασιόπουλος.