Με την ίδια «συνταγή» και την νέα σεζόν ο Ατρόμητος Βαμβακούς

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς συνεχίζει και την νέα σεζόν να πορεύεται με την ίδια πετυχημένη συνταγή η οποία βασίζεται στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των μπλε και πάνω σε αυτή την βάση θα «χτίσει» και εν όψει της νέας σεζόν στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία.

Ο Χρήστος Ανδρεόπουλος θα βρίσκεται για έβδομη συνεχόμενη σεζόν στον πάγκο του Ατρόμητου, τα «κλειδιά» από την Διοίκηση της ομάδος είναι για ακόμη μια χρονιά στα χέρια του, η βάση των ποδοσφαιριστών τόσο από την περιοχή της Βαμβακούς αλλά και από την ευρύτερη Επαρχία Φαρσάλων παρέμεινε στους μπλε οι οποίοι προσπάθησαν να πλαισιώσουν με ποιοτικές λύσεις τον ήδη υπάρχον κορμό ώστε να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στην παραπάνω κατηγορία, ενώ πλέον υπάρχει και το «φρέσκο αίμα» καθώς η ομάδα έχει πλαισιωθεί και από αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία της οι οποίοι συμμετέχουν στην προετοιμασία δείχνοντας θετικές εντυπώσεις.

Στις πρώτες τους δηλώσεις οι ποδοσφαιριστές της ομάδος έκαναν λόγο τόσο για το οικογενειακό κλίμα της ομάδος όσο φυσικά και για την δουλειά που χρειάζεται ώστε ο Ατρόμητος να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και έτοιμος στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:


Αποστόλης Βασιλόπουλος: «Αρχικά να ευχηθώ καλή αγωνιστική σεζόν σε όλες τις ομάδες, δίχως τραυματισμούς και απρόοπτα με υγεία και ότι καλύτερο.

Εμείς από την πλευρά μας με πολύ δουλειά, την γνωστή συνταγή που μας κρατά ενωμένους και όπως φάνηκε και την περσινή σεζόν πέτυχε, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, έχοντας πάντα στο πλευρό μας την Διοίκηση και την Τεχνική ηγεσία της ομάδος.«


Κώστας Χρόνης: «Εύχομαι υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν σε όλα τα σωματεία.

Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που τόσα χρόνια λειτουργεί με γνώμονα τις πολύ καλές σχέσεις ανάμεσα σε Διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές και η επιτυχία της ανόδου ήταν ένας στόχος που επετεύχθη με αυτόν τον άξονα.

Έτσι και φέτος κρατώντας τον περσινό κορμό και προσθέτοντας έμπειρους ποδοσφαιριστές και νέα παιδιά θα γίνει μια προσπάθεια με πολύ δουλειά ώστε να πετύχουμε τους στόχους που θα τεθούν από την Διοίκηση και τον προπονητή της ομάδος μας.»


Δημήτρης Αγγελόπουλος: «Θέλω να ευχηθώ και εγώ καλή σεζόν με υγεία σε όλες τις ομάδες.

Εμείς με δουλειά πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που έχει χτίσει η ομάδα του Ατρόμητου η οποία στηρίζεται στην ομαδική συνοχή και τις πολύ καλές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε όλα τα στελέχη από την Διοίκηση μέχρι και τους ποδοσφαιριστές.

Αυτή η «ζεστή» ατμόσφαιρα ήταν που με κέρδισε και εμένα και επέλεξα την ομάδα του Ατρόμητου ώστε να αγωνιστώ την φετινή σεζόν.

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»:

Ήρθαν: Βαγγέλης Γεωργολόπουλος, Δημήτρης Αγγελόπουλος, Θεοχάρης Κώστας , Κίτσιος Αλέξανδρος, Θανόπουλος Γεώργιος και Θανόπουλος Λευτέρης.

Έφυγαν: –