Φεστιβάλ γενεθλίων για τα δύο χρόνια του Summer Krousta

Το κατάστημα «Summer Krousta» γίνεται δυο χρονών και γιορτάζει μαζί σας με ένα τετραήμερο φεστιβάλ γεμάτο από όμορφες μουσικές, παιχνίδια και events για μικρούς και μεγάλους.

Το τετραήμερο φεστιβάλ ξεκινά από την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου με τον αγαπημένο Dj και παραγωγό του Ελληνικού κοινού Zac F με διεθνής συνεργασίες όπως Buddah Bar ,Giorgio Armani ,Eartha Kitt ,Claude Challe,Yasmine Seydi etc και γνωστός για τα περιζήτητα powerplay bootleg του, να έρχεται στην Krousta για ενα 4h spiritual house dj set γεμάτο από ηχοχρώματα και μουσικές του κόσμου μπλεγμένα με ηλεκτρονικές ατμόσφαιρες με το οποίο θα ανοίξει το τετραήμερο Birthday Festival της «Krousta».

Την Παρασκευή 6/9 ο μοναδικός και αξιαγάπητος από το κοινό των Φαρσάλων Φώτης Τάμπας έρχεται να μας ξεσηκώσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Το Σάββατο 7/9 θα χαθούμε στην «μαγεία» των Magic Castle!!!

*Ο μάγος Desdinova και ο κλόουν Lelos θα σας διασκεδάσουν με δράσεις ενηλίκων.

Το τετραήμερο φεστιβάλ κλείνει την Κυριακή με τον πατροπαράδοτο Ελληνικό τρόπο με παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια.

Με την Κωνσταντίνα Δημητρίου στην φωνή και τον Δημήτρη Τσιφαλάκη στην κιθάρα και την φωνή και τον Γιάννη Καμπουρίδη στο μπουζούκι να υπόσχονται ένα πρόγραμμα που θα «ξυπνήσει μνήμες» μέσα από όμορφα μελωδικά τραγούδια.

Διοργάνωση Event: BARACK.EU