“Γλύκαναν” τους επισκέπτες στον Άγιο Γεώργιο

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε, η 7η κατά σειρά γιορτή γλυκού παραδοσιακού γλυκού, του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Φαρσάλων. Οι γυναίκες του συλλόγου κέρασαν σε όλους τους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, που είχαν φτιάξει οι ίδιες.

Το χορό άνοιξε το εφηβικό τμήμα χορού του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού, παρουσιάζοντας χορούς από όλη την Ελλάδα, με την βοήθεια του δασκάλου χορού κ. Παν. Καραμήτρου. Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρ. Δημακοπούλου στον λόγο της, ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του συλλόγου καθώς και όλους τους χορηγούς που στήριξαν και στηρίζουν ανάλογες ενέργειες.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση, απηύθυνε ο νέος δημοτικός σύμβουλος Δημ. Γούσιας, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το χωριό, ενώ λίγη ώρα αργότερα στην εκδήλωση έφτασε ο νέος Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου με την δημ. σύμβουλο κ. Σοφία Χατζηπλή προερχόμενοι από την ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας. Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν οι δημ. σύμβουλοι κ.κ. Νικ. Γκατζόγιας, Κουκουλιός, ο πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Φώτης Γρίβας και το μέλος της κοινότητας Φαρσάλων κ. Κων/νος Βαρακλιώτη, καθώς και πλήθος συλλόγων και κόσμου. Η εκδήλωση υποστηριζόταν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση