Στοίχημα: Με τρία combo από Γιουρόπα Λιγκ

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (29/08) παρουσιάζει μεγάλο το ενδιαφέρον, καθώς διεξάγονται 21 αγώνες ρεβάνς για τη φάση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Τα δεύτερα παιχνίδια πάντα παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα πρώτα, αφού κρίνεται η πρόκριση, οπότε είναι λογικό σε κάποια από αυτά να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο και πολλά γκολ. Με τρία αξιόλογα σημεία θα πορευθούμε τη σημερινή ημέρα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η interwetten. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

.Ανοικτό παιχνίδι στη Λευκωσία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος από το Απόλλων Λεμεσού – Αϊντχόφεν. Ο Απόλλων Λεμεσού βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την πρόκριση. Συγκεκριμένα, χρειάζεται ένα θαύμα για να μπει στους ομίλους, αφού είναι αναγκασμένος να πετύχει τρία γκολ και παράλληλα να μην δεχθεί κανένα για να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση. Η Αϊντχόφεν, από την άλλη, έκανε το καθήκον της στο πρώτο παιχνίδι, πήρε σκορ πρόκρισης και πάει στην Κύπρο για να κάνει τα βασικά και να οριστικοποιήσει την παρουσία της στους ομίλους. Τα παιχνίδια της κυπριακής ομάδας είναι συνήθως «ανοικτά» και εκτιμούμε πως θα δούμε ένα καλό παιχνίδι, με πολλές καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Λογικά θα δούμε παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες στη Λευκωσία (εκεί δίνει τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια ο Απόλλων και πιο συγκεκριμένα στο «ΓΣΠ»). Κρατάμε το combo Goal/Goal &Over 2.5 σε απόδοση 1.83.

Με τα γκολ στη Μόσχα

Συνεχίζουμε με το Σπαρτακ Μόσχας – Μπράγκα. Η Μπράγκα απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης, μετά τη νίκη της με 1-0 στην έδρα της. Τα τελευταία χρόνια παίζει συχνά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και στοχεύει να μπει ξανά σε αυτούς. Στην αντίπερα όχθη, η Σπαρτάκ Μόσχας ξεπέρασε στον προηγούμενο γύρο το εμπόδιο της Τουν με δύο νίκες (2-3, 2-1), στο «σπίτι» της είναι ισχυρή και εκεί θα βασιστεί για να κάνει την ανατροπή. Η Μπράγκα διαθέτει ποιότητα από τη μέση και μπροστά, σκόραρε στα έξι φετινά επίσημα παιχνίδια της και θεωρούμε πως θα βρει δίχτυα στη Μόσχα. Μπορεί το σκορ να πάει ψηλά, επιλέγουμε το συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Με όπλο την επίθεση αμφότερες

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το Ριέκα – Γάνδη. Η Ριέκα δεν αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα την προηγούμενη εβδομάδα (ζήτησε ρεπό λόγω Ευρώπης) κάτι που δείχνει πόσο σοβαρά θέλει να μπει στους ομίλους της εν λόγω διοργάνωσης. Πέτυχε έναν πολύ σημαντικό στόχο στο πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο (το εκτός έδρας γκολ) και με το φανατικό κοινό στο πλευρό της θα αναζητήσει την πρόκριση. Στον αντίποδα, η Γάνδη δεν μπορεί να μένει ικανοποιημένη με το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1), βρίσκει όμως δίχτυα με συνέπεια (πέτυχε τουλάχιστον ένα γκολ και στα εννιά φετινά επίσημα παιχνίδια) και μπορεί να πράξει το ίδιο στην Κροατία. Οι δύο ομάδες βρίσκουν εύκολα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και έτσι το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.25 αποτελεί την επιλογή μας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.