«Μπαμ» με Πεταλωτή για τον Γ.Σ. Φαρσάλων

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων καθώς την νέα σεζόν τα μπλε θα φοράει ο Τριαντάφυλλος Πεταλωτής.

Ο 26χρονος (1.98μ.) παίκτης τα βρήκε σε όλα με τους Φαρσαλινούς και πλέον ανήκει και αυτός στον Γ.Σ. Φαρσάλων. Ο Τριαντάφυλλος Πεταλωτής έκανε τα πρώτα του βήματα και ανδρώθηκε μπασκετικά στα τμήματα Μίνι και Παμπαίδων του ΓΑΣ Κουφαλίων. Μάλιστα προπονητής του στα πρώτα του βήματα στην ομάδα ήταν ο πατέρας του, Χαρίλαος Πεταλωτής.

Το 2008 μετακόμισε στον Ηρακλή και έπαιξε στην παιδική ομάδα του Γηραιού με την οποία έφτασε στην πρώτη του χρονιά στο φάιναλ φορ της ΕΚΑΣΘ. Την σεζόν 2009-10 άρχισε να παίζει και σε παιχνίδια της πρώτης ομάδας του Ηρακλή (έπαιζε στην Α2, αλλά κέρδισε την άνοδο στην Α1) και την επόμενη χρονιά (2010-11) έπαιξε 5 ματς με τον Γηραιό στην Α1. Έμεινε στον Ηρακλή μέχρι το 2012.

Στην συνέχεια μετακόμισε στην Χαλκίδα (2012-13), τα Πεύκα (2013-14), τον Φίλιππο Βέροιας (2014-15), την Δόξα Λευκάδας (2015-17). Μετέπειτα φόρεσε την φανέλα του ΓΑΣ Χαλκηδόνας, ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στον Φαίακα Κέρκυρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ. Φαρσάλων για τον Πεταλωτή: «Η Διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την απόκτηση του Τριαντάφυλλο Πεταλωτή. Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδος καλωσορίζει τον Τριαντάφυλλο στην οικογένεια του Γ.Σ. Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».