Ασταμάτητες οι “βόμβες” στην Δόξα Υπέρειας, θωράκισε τα μετόπισθεν με Φάνη Πρίφτη!

«Ναρκοπέδιο» θυμίζει τις τελευταίες ημέρες η Δόξα Υπέρειας, με τους «μαυραετούς» να απασφαλίζουν την μια βόμβα πίσω από την άλλη. Μετά το «κανόνι» Τζατζάκη η Δόξα έκανε το «μπαμ» και απασφάλισε βόμβα ολκής και για τα μετόπισθεν ντύνοντας στα ασπρόμαυρα τον πολύπειρο αμυντικό Φάνη Πρίφτη. Ο Πρίφτης μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του ΑΟ Ναρθακίου συμβάλλοντας τα μέγιστα στην αήττητη πορεία και την άνοδο των γαλάζιων στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία.

Η Δόξα Υπέρειας κινήθηκε ταχύτατα και απέσπασε το πολυπόθητο ναι, με την προσθήκη του Πρίφτη στα μετόπισθεν να ανεβάζει αυτόματα το επίπεδο στην αμυντική γραμμή των αετών οι οποίοι με τις κινήσεις τους θέτουν υψηλούς στόχους, στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία. Επίσης ο Πρίφτης έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Πλατύκαμπο, την Νίκαια, τον Απόλλων Λάρισας και τον Αετό Αμυγδαλέας και την ομάδα της Λάρισας 2012.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Υπέρειας: «Η Διοίκηση του Α.Ο Δόξα Υπέρειας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πρίφτη Φάνη που αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού . Σύσσωμη η διοίκηση τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται υγιή και πετυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν. Παικταρά καλώς όρισες στην ομάδα μας! Τα καλύτερα είναι μπροστά μας.»