«Επίσκεψη Νίκου Παπαδόπουλου στη Νίκαια»

Ο βουλευτής και νέου υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παπαδόπουλος, επισκέφθηκε χθες τη Νίκαια όπου συνομίλησε με κατοίκους, ακούγοντας τα προβλήματα, συζητώντας και ενημερώνοντάς τους για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ο κ.Παπαδόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε «Στα 4 χρόνια της κοινοβουλευτικής μου θητείας, βρέθηκα σε κοινωνικούς, εργασιακούς και πολιτιστικούς χώρους της εκλογικής μου περιφέρειας, όσο μου το επέτρεπαν οι κοινοβουλευτικές μου υποχρεώσεις, όχι μόνο για τη “φωτογραφία”, αλλά και για να ακούσω, να αφουγκραστώ και να διεκδικήσω λύσεις για τα προβλήματα που δημιούργησαν οι πολιτικές λιτότητας στην κοινωνία. Από τους απολυμένους στα σούπερ μάρκετ “Λάρισα”, τους συμβασιούχους, τους εκπαιδευτικούς,τους σχολικούς φυλακές, τις καθαρίστριες, μέχρι τις ελλείψεις στα νοσοκομεία, τις βουλευτικές τροπολογίες που επέλυσαν τα χρόνια προβλήματα των λατομείων και άλλα σοβαρά ζητήματα.

Στα 4 χρόνια που πέρασαν, δεν απευθύνθηκα ποτέ μαζικά με ομιλία στον κόσμο αλλά κύριο μέλημά μου ήταν η συνομιλία πρόσωπο με πρόσωπο με τους πολίτες.

Θεώρησα χρέος μου ως συνδικαλιστής, στέλεχος του κόμματος, βουλευτής και τώρα ως υποψήφιος, να επιζητώ την άμεση επαφή με τον κόσμο, στα χωριά, τα καφενεία, στο εργασιακό του περιβάλλον. Διότι θέλουμε τον κόσμο να μας μιλάει, να μας κρίνει, να είμαστε δίπλα του σε κάθε στιγμή της καθημερινής του ζωής, να κάνουμε το πρόβλημα του κτήμα μας, να είμαστε ένα με αυτόν. Άλλωστε αυτό είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα της Αριστεράς :Ήμασταν, είμαστε και πάντα θα είμαστε μέσα στην κοινωνία, ζωντανό κομμάτι της.

Εμείς, λοιπόν, και μετά τις εκλογές, από όποιο μετερίζι επιλέξει ο λαός να τον εκπροσωπήσουμε, συνολικά ως κόμμα αλλά προσωπικά ως υποψήφιο, θα συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη αυτό που προστάζει η ιδεολογία μας, αυτό που μάθαμε και ξέρουμε να κάνουμε: Να συμμετέχουμε στους αγώνες και τις αγωνίες του λαού, να παλεύουμε για τα συμφέροντα του, να είμαστε η φωνή και η δύναμη του και πάνω από όλα, να στεκόμαστε καθαροί και έντιμοι απέναντι του, στο ύψος της ιστορίας και των αγώνων μας.»