«Όλοι με τη Γαλλιού» και στη Φαλάνη

«Είμαι επαγγελματίας δικηγόρος, είμαι αυτοδημιούργητη και μητέρα τριών παιδιών, έχω ριχτεί στη μάχη της ζωής από μικρή και έχω μάθει καλά πως τη ζωή την φτιάχνεις με τα δικά σου χέρια και την αλλάζεις όταν το θες πολύ. Αυτός είναι και ο λόγος που μπήκα στην πολιτική. Δεν γίνεται πια να είμαστε η χαμένη γενιά. Αυτός ο τόπος έχει δυνατότητες, τα νέα παιδιά είναι τα πιο μορφωμένα όλων των τελευταίων δεκαετιών, ήρθε η ώρα να βγούμε μπροστά και να πάρουμε την Ελλάδα στα δικά μας χέρια».

Με αυτά τα λόγια δίνοντας το δικό της, προσωπικό, στίγμα, απευθύνθηκε στους πολίτες της Φαλάνης η υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κα Μαρία Γαλλιού, οι οποίοι την άκουσαν με προσοχή, δημιουργώντας ένα πολύ θετικό κλίμα για την υποψηφιότητα της.

«Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για να μπλέξουμε, ως χώρα, και πάλι με ψευτοδιλήμματα. Οι πολίτες οφείλουν να σκεφτούν και να αποφασίσουν. Να ενδυναμώσουν το μετριοπαθές Κέντρο, να ενισχύσουν το Κίνημα Αλλαγής, να το καταστήσουν τον ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων, βάζοντας τέλος στις φαντασιώσεις του κ. Τσίπρα και στις ονειρώξεις του κ. Μητσοτάκη», τόνισε η ίδια χαρακτηριστικά.