Επισκέψεις του υποψηφίου βουλευτή Γεωργίου Αδαμούλη στο Επιμελητήριο Λάρισας και στο Οικονομικό Επιμελητήριο

Συνεχίζει ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Γεώργιος Αδαμούλης τις συναντήσεις με φορείς του νομού Λάρισας.  Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποίησε επισκέψεις στο Επιμελητήριο Λάρισας και στο Οικονομικό Επιμελητήριο και είχε επαφές με τις Διοικούσες  Επιτροπές.

Οι πρόεδροι και τα μέλη των  Δ.Ε. τού εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος, δίνοντας έμφαση στην επαχθέστατη φορολογία των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών, στις δυσβάσταχτες εισφορές, καθώς και στην απουσία σοβαρών υποστηρικτικών δομών της επιχειρηματικότητας και της χρηματοδότησης των επιχειρήσεων.

Ο κ Αδαμούλης, αναφερόμενος στις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τη μείωση των φόρων και τις προϋποθέσεις δημιουργίας φιλικού περιβάλλοντος για τη λειτουργία των επιχειρήσεων, επεσήμανε την ανάγκη βελτίωσης των όρων χρηματοδότησής τους.

Τέλος, ευχαρίστησε τους προέδρους του Επιμελητηρίου Λάρισας και του Οικονομικού Επιμελητηρίου, κ.κ. Γιαννακόπουλο Σωτήριο και Κοτσιμπογιώργο Ηλία για τη δυνατότητα επικοινωνίας και το φιλικό κλίμα της συνάντησης.