Η Κατερίνα Παπανάτσιου στη «Θεσσαλική Γη»

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για αγροτικά θέματα, με έμφαση στα οικονομικά, φορολογικά, κόστους παραγωγής, μέτρων ανάπτυξης του αγροτικού τομέα, θα γίνει με την υφυπουργό Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου στη σημερινή (Τρίτη 4-6-2019) εκπομπή «Θεσσαλική Γη» του «Astra tv», που θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:30 και την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος της «ΑγροΈκφρασης» Χρήστος Αθανασιάδης.

Παράλληλα, στην αρχή της εκπομπής θα παρουσιαστεί η πολύ πρόσφατη κοινή προσπάθεια  διαχείρισης και συγκέντρωσης δημητριακών από τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς Χάλκης  «Η Αλληλεγγύη», Χάλκης Α΄ και Κιλελέρ.

Καλεσμένοι της εκπομπής, πέραν της κας Παπανάτσιου θα είναι o πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κιλελέρ κ. Απόστολος Μούσιος και εκπρόσωπος του Α.Σ. Χάλκης «Η Αλληλεγγύη».

  • Ενώ στη αρχή της εκπομπής θα παρουσιαστεί η κοινή προσπάθεια  διαχείρισης και συγκέντρωσης δημητριακών από τρείς (3) συνεταιρισμούς της Λάρισας

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVESTREMING και στο facebook: astratv