Κούκος Κων/νος μια δυναμική υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Κ. Τύμπα

Ο Κούκος Κων/νος «κατεβαίνει» στις εκλογές της Κυριακής ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον με τον συνδυασμό Ε.ΔΗ.Π του Υπ. Δήμαρχου Κων/νου Τύμπα.

Ο κ. Κούκος είναι ένας νέος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σταυρό Φαρσάλων και τα τελευταία 16 χρόνια ζει μόνιμα στην πόλη των Φαρσάλων.

Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και ασχολείται ταυτόχρονα και με τα χωράφια. Συμμετέχει ενεργά στην τοπική κοινωνία των Φαρσάλων μέσα από διάφορες πολιτιστικές και πολιτικές δράσεις. Είναι πατέρας τριών παιδιών και εκλεγμένο μέλος της ελεγκτικής επιτροπής του Συλλόγου τριτέκνων της επ. Φαρσάλων.

Συμμετείχε, ως ηθοποιός σε 5 έργα του θεατρικού εργαστηρίου Φαρσάλων προσφέροντας απλόχερα και αφιλοκερδώς σε όλους εμάς ώρες γέλιου αλλά και αγωνίας!

Υποστηρίζει την τοπική αγορά καλύπτοντας τις ανάγκες της οικογένεια του από μαγαζιά και επαγγελματίες του τόπου μας! Πρόκειται για μια δυναμική παρουσία με νέες ιδέες, με καθαρό λόγο, μακριά από χρηματισμούς και ιδιωτικά συμφέροντα, με μόνο γνώμονα το κοινό συμφέρον, για μια καλύτερη πόλη, ένα καλύτερο χωριό έναν καλύτερο Δήμο Φαρσάλων.

ΚΟΥΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ