“Αθλητισμός και Γυναίκα” στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων

Μέσα στα πλαίσια του προγράμματος “Αγωγή Υγείας” και με θέμα “Αθλητισμός και Γυναίκα” , στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, για το Γυναικείο Βόλεϊ με τη παρουσία του προπονητή της ομάδας βόλεϊ του Α. Σ. Φαρσάλων κ. Χρήστου Μανετζή και τεσσάρων αθλητριών. Το παρών έδωσε η αρχηγός Ευτυχία Ντόβα και οι παίκτριες Μαριαλένα Παναγιωτοπούλου, Εφηλία Βασιλοπούλου, Άννα Τσιαμπαλή.

Την εκδήλωση οργάνωσε ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και συντονιστής του προγράμματος κος Γιώργος Μπακαλόπουλος και οι Δάσκαλοι που συμμετέχουν στο πρόγραμμα με τις τάξεις τους, κος Γιώργος Καρατζάς του ΣΤ2 και η κα Δήμητρα Χατζοπούλου του Β1.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Διευθυντής του 3ου Δημοτικού κος Κώστας Δερλός και την σκυτάλη ανέλαβε ο κος Μανετζής που μύησε τους μαθητές και τις μαθήτριες στα μυστικά του Βόλεϊ ή στα ελληνικά της Πετοσφαίρισης. Οι μαθήτριες και οι μαθητές των τμημάτων της ΣΤ’ και της Ε’ είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά σε ειδικό ασκησιολόγιο του αθλήματος. Την εκδήλωση την παρακολούθησαν και τα τμήματα της Ε’ τάξης και τα τμήματα του Β2 και Δ2.

Τα παιδιά του ΣΤ2 στο τέλος είχαν τον χρόνο να κάνουν ερωτήσεις στις αθλήτριες και στον προπονητή κο Μανετζή, ο οποίος χάρισε μια μπάλα βόλεϊ ,προσφορά του συλλόγου, στο σχολείο.