Απ. Αναγνώστου: “Στις εκλογές του Μάη υπερασπίσου αυτά που με αγώνες καταφέραμε”

“Εσείς οι νέοι που ψηφίζεται για πρώτη φορά είναι στο χέρι σας να αποδείξετε με την ψήφο σας στη Λαϊκή Συσπείρωση, ότι σκέφτεστε, ότι παλεύεται για τα όνειρά σας” τόνισε, χθες το πρωί στην πλατεία Λαού στα Φάρσαλα, στην κεντρική ομιλία της Λαϊκής Συσπείρωσης ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων κ. Αποστόλης Αναγνώστου.

Στην ομιλία του καταδίκασε τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που γεννούν μία σύγχρονη προσφυγιά με ευθύνη την μέχρι πρότινος συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Αναφέρθηκε στο νέο εκλογικό νόμο όπου σημείωσε ότι: “Τους λύνει τα χέρια για να συνεχίσουν την ίδια ρότα δεν φέρνει για το λαό απάντηση στα προβλήματά τους”. Επίσης  σχολίασε ότι “στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια η Λαϊκή Συσπείρωση, βρέθηκε δίπλα στον πολίτη, στους αγώνες και στις αγωνίες του, ως πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση. Ως αντιπολίτευση στο δήμο μας, υποστηρίξαμε και συμπαρασταθήκαμε στις διεκδικήσεις των συμβασιούχων που εργάστηκαν στο δήμο, στις απεργιακές κινητοποιήσεις τους, ενώ οι υπόλοιπες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου στήριξαν την πολιτική των μνημονίων…οι υποψήφιοι όλων των συνδυασμών αυτών έμειναν μακριά από τα συμφέροντα των κατοίκων και εργαζομένων του δήμου μας”.

“Στις εκλογές της 26ης Μαΐου να δυναμώσει παντού στο δήμο μας,στην περιφέρεια τα  ψηφοδέλτια της λαϊκής Συσπείρωσης καθώς επίσης και στις ευρωεκλογές το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Ανέδειξε μία κόκκινη δημοτική αρχή μαχητική πρωτοπόρα με στηρίγματα στην πάλη του λαού. Για να συνεχίσουμε την ίδια ασυμβίβαστη πορεία στο δρόμο της Ελπίδας της πάλης και τις σύγχρονες ανάγκες σου. Στις εκλογές του Μάη υπερασπίσου αυτά που με αγώνες καταφέραμε”.

Στην εκδήλωση πραγματοποίησε ομιλία, η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας και Φαρσαλινή στην καταγωγή Μαρία Ιωάννου – Λαμπρούλη και ο υπ.. Περιφερειάρχης Θεσσαλίας με την Λαϊκή Συσπείρωση  κ. Αναστάσιος Τσιαπλές.