Αλκ. Σπανός: Η εμπιστοσύνη σας, θα είναι η δύναμή μου…

Λίγες μέρες πριν φτάσουμε στην κάλπη είναι σημαντικό να αντιληφτούμε έγκαιρα την δύναμη της επιλογής που μας δίνεται μέσω της ψήφου μας, στης επερχόμενες εκλογές. Μια σειρά ζητημάτων που αφορούν της καθημερινότητα όλων μας, κρίνεται σε επίπεδο αυτοδιοίκησης και είναι αναγκαίο να αποτυπωθεί ξεκάθαρα στην συνείδηση μας, ότι ένα νέο ύφος και ήθος πρέπει να έρθει στην τοπική εξουσία. Μια Περιφερειακή Αρχή που θα επιδιώξει τον πραγματικό διάλογο και θα δουλέψει σκληρά για καινοτόμες λύσεις που οδηγούν με σταθερά και ασφαλή βήματα μπροστά σε ένα μέλλον με ευκαιρίες για όλους.

Πιστεύω στον τόπο και τους συμπολίτες μου και θέλω να τους αφυπνίσω με όσα οραματίζομαι για την επαρχία μας. Μαζί θα βάλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ένα σύστημα εξουσίας που λειτούργησε έως σήμερα, σαν βαρίδι για τον τόπο μας και θα του δώσουμε επιτέλους τη θέση του αξίζει. Είναι πια καιρός , οι ιθύνοντες να σταματήσουν να πιπιλίζουν ξανά και ξανά την καραμέλα για έργα και δράσεις που προγραμματίζουν, άλλα που ποτέ δεν έγιναν, με πρώτο πάντα σαν αναφορά τον δρόμο Φάρσαλα-Λάρισα. Πολλές οι δηλώσεις, άπειρες οι υποσχέσεις, αλλά έργο κανένα….. και πως θα μπορούσε άλλωστε όταν με βάση τα επίσημα στοιχεία η απορρόφηση των κονδυλίων κινείται μόλις λίγο πάνω από το 20% κατατάσσοντας την Περιφέρεια Θεσσαλίας ουραγό της προσπάθειας.

Μόνο μέσα από ενότητα της επαρχίας μας, την κοινή συμπόρευση και την αλλαγή, θα μπορέσουν να γίνουν πράξη έργα ζωτικής σημασίας, όπως το χρόνιο πρόβλημα της ύδρευσης και των οδικών αξόνων που συνδέουν τα Φάρσαλα με την υπόλοιπη Ελλάδα. Την αξιοποίηση του παγκόσμιου brand του Αχιλλέα που θα αποτελέσει προμετωπίδα της επιχειρηματικής και τουριστικής εξωστρέφειας. Την προώθηση, προστασία και ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής, των τοπικών προϊόντων με κύριο τον χαλβά Φαρσάλων και τα εγγειοβελτιωτικά έργα. Την δρομολόγηση για την χρηματοδότηση έργων της περιοχή μας, οι μελέτες των οποίων βρίσκονται στα αζήτητα εδώ και χρονιά, χαρακτηριστικό παράδειγμα η κατασκευή φράγματος στα Βρυσιά με στόχο την αξιοποίηση του υδάτινου δυναμικού της περιοχής, η οποία μάλιστα παρουσιάστηκε διθυραμβικά στους κατοίκους από το 2014 και σήμερα ενώ βρισκόμαστε στο 2019 δεν γίνει καμία ενεργεία.

Θα μπορούσα να απαριθμήσω πολλά περισσότερα από τα παραπάνω η πραγματική όμως ΝΙΚΗ δεν κερδίζεται από τις μεγαλεπήβολες δηλώσεις για το σχέδιο της επόμενης ημέρας αλλά στη μάχη που προτίθεται να δώσει καθένας μας για το κάλο της επαρχίας , και η δίκη μου μάχη είναι να καταστήσουμε ΜΑΖΙ ένα ελκυστικό τόπο για να ζήσεις και να δημιουργήσεις.

Στις 26 Μαΐου με τον συνδυασμό του κ.Νίκου Τσιλιμίγκα «Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ» ζητώ την στήριξη σας για να ξεκινήσουμε μια καινούργια πορεία για τον τόπο μας! Με γνώση,  όρεξη, επιμονή και πάθος , με διαφάνεια και εντιμότητα, με αγάπη για τους συμπολίτες μας και τη νέα γενιά, με σκληρή δουλειά θα πορευτούμε με κοινό πάντα το καλύτερο για της επαρχίας μας.

Η εμπιστοσύνη σας θα είναι η δύναμή μου….

Με εκτίμηση

Σπανός  Αλκιβιάδης