“Έφυγε” από τη ζωή ο Λαρισαίος, πολιτικό στέλεχος της αριστεράς, Μάνθος Σαρρής

Έφυγε σήμερα το απόγευμα από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών χτυπημένος από την επάρατο, ο Λαρισαίος διαφημιστής και πολιτικό στέλεχος της αριστεράς Μάνθος Σαρρής.

Ο Μάνθος Σαρρής έδινε το τελευταίο διάστημα έναν γενναίο, αλλά άνισο αγώνα με τον καρκίνο σε κέντρο αποκατάστασης, παραμένοντας ωστόσο πολιτικά ενεργός μέχρι την τελευταία στιγμή.

Τα τελευταία 25 χρόνια εργάζονταν και διεύθυνε γραφείο – εταιρεία υπηρεσιών επικοινωνίας της πόλης.

Ενταγμένος στην Αριστερά από πολύ νέος ανέλαβε, κατά καιρούς, σημαντικές ευθύνες, πολιτικές και κινηματικές. Στέλεχος του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυσή τους, διετέλεσε και γραμματέας της ΝΕ Λάρισας. Υπήρξε επίσης μέλος της γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας και του Συμβουλίου Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχοντας στο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας την ευθύνη και για την Αυτοδιοίκηση στη Λάρισα, είχε σημαντική συμβολή στη δημιουργία και τη νίκη της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» με επικεφαλής το σημερινό Δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Υπήρξε επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας (ΠΕΔ/Θ) και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λάρισας.

Ήταν παντρεμένος με τη σύζυγό του Άννα και πατέρας ενός παιδιού, του Γιάννη.

Η πολιτική κηδεία του θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, στο νέο κοιμητήριο της Λάρισας.

Πηγή: onlarissa.gr