Εσκίογλου: Έργα στην επαρχία Φαρσάλων με συνέργειες και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία

Σε ανακοίνωση του συνδυασμού “Φάρσαλα – Ανάπτυξη” επισημαίνονται τα εξής:

«Ο Συνδυασμός μας Φάρσαλα Ανάπτυξη θα είναι η επόμενη δημοτική αρχή στην επαρχία Φαρσάλων φέρνοντας την απαραίτητη αλλαγή στα δημοτικά πράγματα μέσα από μία διοίκηση που ως βασική αρχή θα έχει τον απόλυτο σεβασμό στη διαφορετική άποψη» σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησε σε Αμπελιά, Νεράιδα, Υπέρεια και Μικρό Ευύδριο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων έγινε για μία ακόμη φορά δέκτης σωρείας παραπόνων για ζητήματα που άπτονται κυρίως της καθημερινότητας των πολιτών, επαναλαμβάνοντας τα όσα περιλαμβάνονται στο εμπεριστατωμένο πρόγραμμα του Συνδυασμού, τα οποία αφορούν στην καθαριότητα, τον φωτισμό, την ύδρευση, τις υποδομές κ.α.

Αναφέρθηκε στην ανάγκη πλήρους αντιπλημμυρικής θωράκισης της πόλης, μέσω της ολοκλήρωσης όλων των αναγκαίων έργων και τη βελτίωση του αποχετευτικού δικτύου.

Ο κ. Εσκίογλου στάθηκε επίσης στην ανάγκη άσκησης μίας συνολικής πολιτικής για περισσότερο ανταποδοτικά δημοτικά τέλη. «Να νιώθουν δηλαδή οι πολίτες, εξήγησε, πως τα χρήματα που πληρώνουν από το υστέρημά τους πιάνουν τόπο και βελτιώνουν τις συνθήκες ζωής τους».

Τέλος, στάθηκε ιδιαίτερα και στους τρόπους οικονομικής ενίσχυσης του δήμου Φαρσάλων για την υλοποίηση των απαιτούμενων έργων, σημειώνοντας πως «με δεδομένη τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, θα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση αναζητώντας και διεκδικώντας περισσότερους πόρους και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας».