Χρ. Γάκου: “Μόνο με μεράκι και αγάπη μπορούν να επιτευχθούν οι στόχοι μας”

“Κάποιοι ίσως να προβληματίστηκαν με την απόφαση μου να συμμετέχω ως υποψήφια στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Όχι δεν είμαι έμπειρη. Όμως ζω κι εργάζομαι στα Φάρσαλα, νιώθω τις ανάγκες και τα προβλήματα της πόλης μου και των χωριών της και θέλω οι όντως έμπειροι και όσοι γνωρίζουν τις λύσεις να ξέρουν πως οι νέοι είμαστε εδώ.

Τα αποτελέσματα της αδιαφορίας μας, της άρνησης να εμπλακούμε σε όσα καθορίζουν την ποιότητα της καθημερινότητας μας  είναι έργο που έχουμε ξαναδεί. Για την ακρίβεια έχουμε ξαναπαίξει ως κομπάρσοι. Αλλάζουμε. Συμμετέχουμε!!!

Στη ζωή ο αγώνας είναι διαρκής και καθημερινός. Πίστη, θέληση, πείσμα, υπομονή κι’ όλα δίχως φόβο. Αυτά είναι τα μηνύματα που προσπαθώ να περάσω στους μαθητές μου καθημερινά και με αυτά πορεύομαι. Μόνο με μεράκι και αγάπη μπορούν να επιτευχθούν οι στόχοι μας.

Τα προβλήματα είναι πολλά. Η εικόνα της πόλης και των χωριών δεν μας ικανοποιεί. Ο στόχος μας είναι η πόλη μας να είναι ασφαλής, καθαρή, ήσυχη και τακτοποιημένη. Να υπάρξει ανάπτυξη στα χωριά μας, η επαρχία να δει την παλιά αίγλη ξανά. Μόνο με μεράκι και αγάπη μπορούν να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Η πόλη και τα χωριά των Φαρσάλων δεν είναι δουλειά άλλων. Αν δεν ενδιαφερθούμε εμείς, δεν θα ενδιαφερθεί κανείς.

Η αξιοπιστία την οποία δείχνουν οι συμπολίτες απέναντι μας είναι τέτοια που μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε και μία ώθηση όσον αφορά τα αποτελέσματα.

Δείτε λοιπόν, τη υποψηφιότητα μου σαν μια απλή δήλωση και μια υπόσχεση. Δηλώνω ότι το πού και το πως ζω με νοιάζει και θα προσπαθώ καθημερινά για την Ανάπτυξη στα Φάρσαλα!!!”

Χριστίνα Γάκου – Εκπαιδευτικός

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Φαρσάλων

Δ.Ε. ΕΝΙΠΕΑ