Στα Φάρσαλα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός – Έγινε δεκτός με πολλή αγάπη και ευχές για νίκη στις 26 Μαΐου

Στα Φάρσαλα περιόδευσε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και  εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» Κώστας Αγοραστός. Ο κ. Αγοραστός επισκέφτηκε το πρωί τη Λαϊκή Αγορά των Φαρσάλων  όπου έγινε δεκτός με πολλή αγάπη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι τον φώναζαν με το μικρό του όνομα, απόδειξη της άμεση επαφής που έχει με την κοινωνία και τους ανθρώπους της παραγωγής, της οικειότητας και της σχέσης εκτίμησης και εμπιστοσύνης  που έχει εμπεδωθεί τα τελευταία χρόνια. Στην συνέχεια ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας περπάτησε στο κέντρο των Φαρσάλων όπου συναντήθηκε με επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής. Πολλοί ήταν και οι νέοι που βρέθηκαν  στο πλευρό του Κώστα Αγοραστού, συζήτησαν με τον περιφερειάρχη και του ευχήθηκαν νίκη στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου.

« Χωρίς παραγωγή δεν υπάρχει κοινωνική ευημερία, δεν υπάρχει κοινωνικό μοντέλο. Έχουμε υποχρέωση να προχωρήσουμε στην παραγωγική «επανάσταση» που έχει ανάγκη η χώρα και  να οδηγήσουμε όλο αυτό τον κόσμο στην επιτυχία» δήλωσε ο κ. Αγοραστός.