Κουρέτας από τα Φάρσαλα: «Ο πρωτογενής τομέας, ατμομηχανή της οικονομίας»

Συνάντηση με το Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιο είχε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Πρωτοβουλίας» Δημήτρης Κουρέτας, στη διάρκεια της σημερινής του περιοδείας στην περιοχή των Φαρσάλων.

Ο κ. Κουρέτας επισκέφθηκε το Δημαρχείο Φαρσάλων επικεφαλής πολυμελούς κλιμακίου της Πρωτοβουλίας και στη διάρκεια της συνάντησης του με το Δήμαρχο Άρη Καραχάλιο, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει μαζί του ενδιαφέρουσες απόψεις για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα, ο οποίος είναι άλλωστε η «ατμομηχανή» της οικονομίας στην περιοχή των Φαρσάλων. Συζήτησαν επίσης το πεδίο της συνεργασίας ανάμεσα στην περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Φαρσάλων στο επίπεδο του πρωτογενούς τομέα, αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά και μια σειρά ζητημάτων κοινού ενδιαφέροντος.

 

Στη Λαϊκή

Στη διάρκεια της περιοδείας του στα Φάρσαλα ο κ. Κουρέτας επισκέφθηκε επίσης το Κέντρο Υγείας της περιοχής, ενώ περιηγήθηκε στη λαϊκή αγορά, όπου έγινε δεκτός από τους παραγωγούς, αλλά και τους καταναλωτές με εγκαρδιότητα. Βρήκε δε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς από τους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς, για διάφορα ζητήματα της παραγωγικής διαδικασίας.