Σάκης Γεροβασίλης: Για ποιο λόγο ασχολούμαι με τα κοινά…

Από τα εφηβικά μου χρόνια,τότε που ένας άνθρωπος αρχίζει να έχει έντονες ανησυχίες για τη ζωή,πίστευα ακράδαντα ότι δε πρέπει να μένεις αμέτοχος στις εξελίξεις που προτάσσει η καθημερινότητα και να μη πετάς το “μπαλάκι” πάντα στους άλλους!

Με τη πάροδο των χρόνων και φτάνοντας πλέον στα 32 μου χρόνια,εργαζόμενος ήδη 14 χρόνια,αποφάσισα να πάω ένα “βήμα πιο πέρα” τη παραπάνω μου πεποίθηση,να αναλάβω καθαρές ευθύνες για το τόπο και τους συμπολίτες μου, να ΔΩΣΩ_ΦΩΝΗ_ΣΤΗ_ΓΕΝΙΑ_ΜΟΥ!!!

Πάντα προσπαθώ να μπαίνω στη θέση του άλλου, είτε είναι ένας άνθρωπος με Ειδικές Ανάγκες, είτε ένας ηλικιωμένος, πλούσιος ή άπορος, άρρωστος ή υγιής..Και αυτό γιατί το θεωρώ χρέος μου να μπορέσω να τον βοηθήσω έστω και λίγο, γιατί στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο, ποτέ δε ξέρεις σε τι κατάσταση θα βρεθείς και σίγουρα τότε θα θέλεις και εσύ να μη σου γυρίζουν τη πλάτη! Δεν είμαι άνθρωπος των βαρύγδουπων υποσχέσεων, αλλά των πράξεων!!

Σε μια μικρή κοινωνία όπως η δική μας,η Φαρσαλινή, λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο καθένας,ας κριθούμε λοιπόν από τις πράξεις και όχι από τα λόγια..

Σας ζητώ λοιπόν αυτή την ευκαιρία….

Σάκης Γεροβασίλης

Υποψήφιος Δημοτική Κοινότητα Φαρσάλων