Στοίχημα: Με το κίνητρο στη Β’ Γαλλίας

Παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Παρασκευής (10/05), διεξάγονται άκρως σημαντικά παιχνίδια, προκύπτουν ευκαιρίες και τις τελευταίες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων μας δίνεται η δυνατότητα να οδηγηθούμε στο ταμείο, καθώς το κίνητρο παίζει σημαντικό ρόλο. Προτελευταία αγωνιστική στη Β’ Γαλλίας σήμερα στις 21:00, με τη διεξαγωγή φυσικά και των δέκα αναμετρήσεων. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία σημεία απ’ το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και σας τα αναλύσει ένα ένα ξεχωριστά παρακάτω. Μην ξεχνάτε, ότι στο site μας θα βρείτε καθημερινά κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις, στατιστικά, βαθμολογίες, και ό,τι άλλο χρειάζεστε! Ας περάσουμε τώρα στα παιχνίδια μας!

Νίκη παραμονής για Γκαζελέκ Αζαξιό

Για την 37η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Γαλλίας η Γκαζελέκ Αζαξιό υποδέχεται τη Σατορού. Οι γηπεδούχοι πήραν σημαντικό αποτέλεσμα την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Χάβρης (2-2), διατηρήθηκαν δύο πόντους πάνω απ’ τα μπαράζ παραμονής και η νίκη σήμερα αποτελεί μονόδρομο, διότι την τελευταία αγωνιστική φιλοξενούνται από την Παρί, η οποία μπορεί να μάχεται ακόμη για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Από την άλλη, η Σατορού βρήκε την κατάλληλη στιγμή τον πραγματικό της εαυτό και με το αήττητο που έτρεξε στους τέσσερις πρόσφατες αγώνες της (3-1-0), εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Έτσι, θα παραταχθεί παντελώς αδιάφορη και χωρίς κανένα κίνητρο τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Η Γκαζελέκ Αζαξιό θέλει περισσότερο το παιχνίδι, περιμένουμε να «μιλήσει» η δίψα της για τη νίκη και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1.75.

Κερδίζει και σώζεται η Νανσί

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με το ντέρμπι μίσους του γαλλικού Βορρά ανάμεσα στην Νανσί και τη Μετς. Η Νανσί έχασε μέσα απ’ τα χέρια της την προηγούμενη αγωνιστική τον βαθμό στην έδρα της Τρουά (ήττα με 2-1 στις καθυστερήσεις), μπήκε έτσι τέλος στο νικηφόρο σερί δύο αγώνων και δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμη με την παραμονή της, καθώς είναι στο +2 απ’ τη θέση των μπαράζ. Με νίκη σήμερα και μη νίκη της Σοσό στην έδρα της Λοριάν, η ομάδα της Λωρραίνης θα εξασφαλίσει από την προτελευταία αγωνιστική την παραμονή της στην κατηγορία.

Η Μετς, από την άλλη, έκανε το καθήκον, επέστρεψε έπειτα από απουσία ενός χρόνου στη μεγάλη κατηγορία και στις τελευταίες δύο αγωνιστικές παίζει χαλαρά και με στόχο να ξεπεράσει τους 80 πόντους. Η Νανσί έχει το κίνητρο στο παιχνίδι, η ομάδα του Περέν αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο στην έδρα της και παρότι προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ, θα τολμήσουμε να την εμπιστευτούμε, επιλέγοντας τον άσσο σε απόδοση 2.55.

Μπορεί το διπλό η Οσέρ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το Γκρενόμπλ – Οσέρ. Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πλήρως αδιάφοροι την προηγούμενη αγωνιστική στο Παρίσι, ηττήθηκαν απόλυτα δίκαια με 1-0 από την Παρί, δεχόμενοι το γκολ της ήττας με πέναλτι στα τελευταία λεπτά της συνάντησης. Έχουν ξεμείνει οριστικά πλέον από στόχους, βρίσκονται στο -10 από την «πεντάδα» και στις δύο αγωνιστικές που υπολείπονται για το φινάλε, θα αγωνιστούν καθαρά και μόνο για το γόητρο.

Στον αντίποδα, η Οσέρ υπέστη ήττα – σοκ από τη Σατορού (1-2), συμπλήρωσε «τριάδα» αγώνων χωρίς νίκη (0-1-2), μετρώντας μόλις ένα «τρίποντο» στις πρόσφατες 11 αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα (1-3-7). Με νίκη σήμερα θα εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, μπορεί να το κάνει και με ισοπαλία, εφόσον φυσικά ηττηθεί η Σοσό στη Λοριάν. Πιστεύουμε ότι οι φιλοξενούμενοι δε θα ρισκάρουν να χάσουν και άλλους βαθμούς, θα μπουν αποφασισμένοι για τη νίκη, και το διπλό σε απόδοση 2.30 έχει το προβάδισμα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.