Στοίχημα: Παιχνίδι στη Segunda Division

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (04/05), καθώς διεξάγονται οι τελευταίες αγωνιστικές στα περισσότερα χειμερινά πρωταθλήματα και η μάχη των ομάδων για άνοδο, έξοδο στην Ευρώπη και την παραμονή βρίσκεται στην κορύφωσή της. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία σημεία από τη Β’ Ισπανίας, η οποία έχει ακόμη δρόμο μπροστά της (απομένουν έξι αγωνιστικές για το φινάλε) και σας τα αναλύει παρακάτω ένα ένα ξεχωριστά. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Bet365. Περνάμε στα προγνωστικά μας!

Οσασούνα με κάλυψη

Για την 37η αγωνιστική της Β’ Ισπανίας η Αλκορκόν υποδέχεται την Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι δεν αγωνίστηκαν την περασμένη αγωνιστική (πήραν στα χαρτιά το ματς με τη Ρέους), επέστρεψαν με αυτόν τον τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα και βρίσκονται στο +13 από τις επικίνδυνες θέσεις, έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή τους στην κατηγορία. Δεν μπορούν να ελπίζουν σε είσοδο στην «εξάδα, διότι αυτή τη στιγμή είναι στο -8 από τη Μάλαγα και η διαφορά δύσκολα καλύπτεται.

Από την άλλη, η Οσασούνα συνεχίζει να κάνει το καθήκον της, έρχεται από τρεις σερί νίκες, απέκτησε αέρα εννιά πόντων από την 3η θέση και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί μαθηματικά η απευθείας άνοδος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι Βάσκοι είναι ανώτερο σύνολο, κερδίζουν ακόμη και στην κακή τους ημέρα, μπορούν να φύγουν με βαθμολογικό όφελος από τη Μαδρίτη, επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 1.73.

Goal/Goal στο «Ρομαρέδα»

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι τη Σαραγόσα κόντρα στη Λα Κορούνια. Η Σαραγόσα πέρασε με το εμφατικό 3-0 από την έδρα της Κόρδοβα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον επιθετικό Μαρκ Γκουάλ, που πέτυχε χατ τρικ. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη (είχε προηγηθεί αυτή στα χαρτιά επί της Ρέους) και πήρε σημαντική ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού, καθώς απομακρύνθηκε εφτά πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, για να τελειώνει μια και καλή με τη σωτηρία.

Η Λα Κορούνια, από την άλλη, πέρασε νικηφόρα από τη Σόρια, κέρδισε 2-1 την Νουμάνθια και διατηρήθηκε στο κόλπο των πλέι οφ, καθώς είναι στο -1 από την 6η Μάλαγα και με νίκη σήμερα στο «Ρομαρέδα» θα μπει ξανά στην «εξάδα», οπότε το κίνητρο της είναι αρκετά μεγάλο. Οι δύο ομάδες έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα, μπορούν να παραβιάσουν τα αντίπαλα δίχτυα και έτσι θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Αμφίσκορο στο ντέρμπι στο Καναρίων Νήσων

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Τενερίφη και τη Λας Πάλμας. Πρόκειται για το ντέρμπι των Καναρίων Νήσων, με τη Λας Πάλμας να έχει πολύ κόσμο στο πλευρό της. Η Τενερίφη δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έρχεται από δύο ήττες, πλησίασε αρκετά τις θέσεις του υποβιβασμού (στο +3 από τη 19η θέση) και έχει τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο, καθώς σε περίπτωση νέας ήττας θα μπει σε μεγαλύτερους μπελάδες.

Στον αντίποδα, η Λας Πάλμας νίκησε 4-1 τη Λούγκο, επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από έξι αγωνιστικές (0-2-4) και απομακρύνθηκε εννιά πόντους από τις επικίνδυνες θέσεις. Θα αναζητήσει πλέον κάποιους βαθμούς επιπλέον για να εξασφαλίσει οριστικά την παραμονή της στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι έχουν το άγχος με το μέρος τους, όμως είναι υποχρεωμένοι να αναζητήσουν τη νίκη και η πάντα επικίνδυνη επιθετικά Λας Πάλμας μπορεί να βρει δίχτυα στο «Ελιοδόρο». Κρατάμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!