Γ. Αρσενόπουλος: “Η πρακτική τους αυτή αποτελεί μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού των δημοτών”

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε μια επίμονη προσπάθεια από ανθρώπους που διαχρονικά εξυπηρετούν κομματικά συμφέροντα στον τόπο μας, όπως κομματικοί παράγοντες και δημοσιογράφοι, πάντα στις υπηρεσίες συγκεκριμένων δημοτικών παρατάξεων, άλλα και τις ίδιες αυτές παρατάξεις να προσπαθούν να χρεώσουν μια αμιγώς κομματική ταυτότητα σε έναν πολυσυλλεκτικό προοδευτικό συνδυασμό, όπως είναι ο «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» με επικεφαλής τον Βαγγέλη Δημητρακόπουλο.

Η πρακτική τους αυτή αποτελεί μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού των δημοτών από την δική τους κομματική τοποθέτηση, που όπως ξέρουμε όλοι έπαιξε και παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάμιξή τους με τα κοινά και  στην συγκρότηση των ψηφοδελτίων που συμμετέχουν και υποστηρίζουν, πράγμα που δεν συμβαίνει στην δική μας παράταξη.

Η κάθοδος του συνδυασμού μας στις προσεχείς εκλογές δεν αποτελεί επιλογή κανενός  κομματικού μηχανισμού, όπως συμβαίνει με αυτούς που τώρα προσπαθούν να θολώσουν τα νερά. Είναι μία κίνηση προοδευτικών δημοτών η οποία ως κύριο στόχο έχει να υπηρετήσει με ανιδιοτέλεια το συμφέρον του τόπο μας.

Κάθε πιθανή στήριξη προοδευτικών πολιτικών φορέων στον συνδυασμό «Νέα Εποχή» είναι δεκτή, αποτελεί όμως για μας μια συμβολική κίνηση και όχι την άνευ όρων δέσμευση στα πολιτικά συμφέροντα κανενός. Αυτό το εγγυάται ο συνδυασμός μας, ο οποίος συγκροτήθηκε χωρίς καμία κομματική παρέμβαση.

Θα ήταν ευχής έργον για τον τόπο μας αν μπορούσαν να το πουν και πιο πολύ να πείσουν γι’ αυτό κάποιοι άλλοι συνδυασμοί, που αυτοαποκαλούνται ανεξάρτητοι.

Γιώργος Αρσενόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

Υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βαγγέλη Δημητρακόπουλο