Στοίχημα: Με τα γκολ στην Ολλανδία!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα της Μ. Πέμπτης (25/04), υπάρχουν εξ αναβολής παιχνίδια σε αρκετά πρωταθλήματα (Ισπανία, Ολλανδία, Τουρκία, Σουηδία), ενώ σήμερα διεξάγονται αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδας και Ιταλίας. Το  Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις αξιόλογες προτάσεις στοιχήματος από την Ολλανδία και τη Σουηδία. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Bwin. Ας δούμε τα προγνωστικά μας!

Παιχνίδι με γκολ στη Χάγη

Για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ολλανδίας, η Ντεν Χάαγκ υποδέχεται την Εξέλσιορ. Οι γηπεδούχοι επανήλθαν στις ήττες, μετά από τέσσερις αγωνιστικές αήττητοι (2-2-0), χάνοντας 3-1 από την Αϊντχόφεν εκτός έδρας. Παρέμεινε έτσι στη 12η θέση με 36 πόντους, στο +7 απ’ τα μπαράζ παραμονής, έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και αναμένεται να παρουσιαστεί αδιάφορη τις τελευταίες αγωνιστικές.

Από την άλλη, η Εξέλσιορ έβαλε τέλος στο σερί εφτά ηττών, παραχωρώντας εντός έδρας 1-1 με τη Βίλεμ. Έχει τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο, αφού με νίκη σήμερα θα αναπτερώσει τις ελπίδες της για απευθείας παραμονή. Οπότε, είναι αναγκασμένη να παίξει επιθετικά στο σημερινό παιχνίδι και μπορεί να βρει δίχτυα στη Χάγη. Θα αφήσει, όμως, κενά στην άμυνα και η χαλαρή και πάντα επικίνδυνη Ντε Χάαγκ θα βρει τις ευκαιρίες της για να σκοράρει. Επιλέγουμε το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Γκολ εκατέρωθεν στη Στοκχόλμη

Συνεχίζουμε με την Α’ Σουηδίας όπου για την 5η αγωνιστική η Τζουγκάρντεν υποδέχεται τη Σούντσβαλ. Η Τζουγκάρντεν χωρίς να εντυπωσιάζει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της, έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ούσα η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας. Έρχεται από τρεις σερί νίκες κόντρα στις Έρεμπρο (0-3), Γκέτεμποργκ (2-1) και Χάκεν (0-1), ενώ στην πρεμιέρα έμεινε στο 2-2 με τη Σούντσβαλ εντός έδρας. Στην έδρα της αποκτά σημαντική δυναμική και εκεί θα στηριχθεί απόψε για να δώσει συνέχεια στο αήττητο.

Η Νόρκεπινγκ, από την άλλη, επικράτησε 4-3 της Φάλκενμπεργκ εντός έδρας, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη στη σεζόν, έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες (0-2-1). Οι δύο ομάδες αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τη φετινή χρονιά, έχουν τεράστιες δυνατότητες από τη μέση και μπροστά, διαθέτοντας ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Κρατάμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.70.

Δυνατή εντός η Χέλσινγκμποργκ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με ακόμη ένα παιχνίδι από τη Σουηδία με την Χέλσινγκμποργκ να φιλοξενεί τη Σούντσβαλ. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι σε νέο εκτός έδρας ματς, ηττήθηκαν 3-1 από τη Γκέτεμποργκ, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα. Μετρούν ρεκόρ 2-0-2 στις φετινές αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα και στηρίζονται κατά κύριο λόγο στην έδρα τους, όπου παρουσιάζονται μέχρι στιγμής δυνατοί μετρώντας δύο νίκες.

Στον αντίποδα, η Σούντσβαλ έχει αφήσει πίσω της το ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν (2-2 με Τζουγκάρντεν εκτός, 3-1 τη Μάλμε εντός), έρχεται από δύο ήττες από τις Έλφσμποργκ (3-1) και Κάλμαρ (1-2), εμφανίζοντας και στα τέσσερα παιχνίδια τεράστια αμυντικά κενά. Η Χέλσινγκμποργκ ότι έχει πάρει από βαθμούς το οφείλει στην έδρα της και μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σούντσβαλ, που δεν ταξίδεψε με καλή ψυχολογία στο Σκόνε. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.10.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!