Ο Σάκης Γεροβασίλης «μαζί» με τον Μάκη Εσκίογλου

«Ήρθε η ευχάριστη στιγμή και για μένα φίλοι μου να ανακοινώσω και επίσημα την υποψηφιότητά μου στη Δημοτική Κοινότητα Φαρσάλων, στο πλευρό του Μάκη Εσκίογλου και του Συνδυασμού μας «Φάρσαλα-Ανάπτυξη»!

Οι λόγοι που με ώθησαν γι’αυτό το νέο μου βήμα είναι η αγάπη μου για το τόπο που γεννήθηκα,μεγάλωσα και δραστηροποιούμαι επαγγελματικά,θέλοντας να βάλω και εγώ ένα «λιθαράκι» ως Νέος άνθρωπος με ενέργεια και όρεξη στο να συνεχίσουμε να προοδεύουμε, να εξελισσόμαστε στα νέα δεδομένα και ζητούμενα που έχει η κάθε εποχή!

Παρακαταθήκη γι’αυτό μου το βήμα,είναι η ενεργός μου δράση σε κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης,είτε εθελοντικά είτε θεσμικά,η πεποίθηση μου ότι για να πετύχουμε πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να δουλεύουμε συλλογικά,και το πιο απλό αλλά σημαντικό για μένα,η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε καθημερινά,είτε αυτό πηγάζει από το κύκλο της δουλειάς μου,είτε από τις δραστηριότητες μου,είτε από μια απλή «Καλημέρα» και ένα χαμόγελο που μπορείς να χαρίσεις σε ανθρώπους που συναντάς!! Ζητώ λοιπόν τη στήριξη σας φίλοι μου σ’αυτή μου τη προσπάθεια..

Το προσωπικό μου σύνθημα είναι #Δώσε_φωνή_στη_γενιά_μας»!

Με εκτίμηση.. Σάκης