Πέρασε από την Νέα Πολιτεία ο Ολυμπιακός Αμπελιάς

Ο Σταύρος Σαμαράς – Καμηλαράκης ήταν αυτός που βρήκε δύο φορές απέναντι στη Νέα Πολιτεία (30′) και (65′) κι έτσι η Αμπελιά πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην 26η αγωνιστική της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Η ομάδα των Βαγγέλη Μπρισίμη – Θοδωρή Εμμανουήλ επικράτησε εκτός έδρας της Αστραπής λοιπόν κι έφθασαν τους πενήντα δύο βαθμούς, ενώ το σύνολο του Κώστα Τσότσου δεν αποκόμισε κάτι θετικό από το ματς και έμεινε στους τριάντα δύο πόντους και την ενδέκατη θέση της βαθμολογίας.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Νίκος Φαρμάκας τροφοδότησε τον Σταύρο Σαμαρά – Καμηλαράκη και ο τελευταίος με πλασέ κέρδισε τον Σκάρλο κι έκανε το 0 – 1 για την Αμπελιά!

Στο δεύτερο μέρος και στο 65′ ο Γιάννης Κόκκινος αυτή τη φορά βρήκε με κάθετη πάσα τον Σταύρο Σαμαρά – Καμηλαράκη κι εκείνος με νέο σουτ έκανε δύο τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους, όπως και τα προσωπικά του γκολ στο παιχνίδι.

Στο 73ο λεπτό ο Σωκράτης Φακίτσας «άγγιξε» το γκολ με ωραίο σουτ, όμως η μπάλα από τη προσπάθεια του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μάκη Γεωργούλα.

Οι Συνθέσεις

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος):Σκάρλος, Σκόμπας, Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης, Καφφές, Καλτσάς, Γερακίνης, Σταθάκος (75′ Σιώκας), Φακίτσας (80′ Θεοχάρης), Πράπας (60′ Μητάκος).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Γεωργούλας Θωμ., Λαζαρίδης, Σελήνης, Κολοβός Κ., Αγγέλης, Γεωργούλας Θοδ. (72′ Γκρίτζας), Κολοβός Ν., Φαρμάκας (60′ Γαρουφαλιάς), Κόκκινος, Σαμαράς- Καμηλαράκης, Σουλτούκης (65′ Κιούσσης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Νίκζας, Ντελέζος Θ.

Πηγή: arenalarissa.gr