“Τετρακίνητος” στην φιέστα του ο ΑΟ Ναρθακίου!

Ο πρωταθλητής και αήττητος ΑΟ Ναρθακίου στην τελευταία εντός έδρας “παράσταση” του κέρδισε με σκορ 4 – 1 την Αναγέννηση Φαρσάλων έφτασε τους 55 βαθμούς και πλέον το μοναδικό εμπόδιο για να κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων.

Από την άλλη η Αναγέννηση Φαρσάλων παρέμεινε στους 40 βαθμούς θα είναι οριστικά στην 4η θέση και θα παλέψει για την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία στα μπαράζ ανόδου.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Αναγέννηση να είναι καλύτερη και στο 5′ είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία όταν μετά από σουτ του Ζαγγανά ο Ζειμπέκης έδιωξε εντυπωσιακά.

Ενώ 20′ αργότερα μια κεφαλιά του Τσούλη πέρασε λίγο άουτ.

Ενώ δέκα λεπτά αργότερα πλασέ του ίδιου παίκτη μπλόκαρε ο Ζειμπέκης, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Θεοχαρόπουλου.

Στο 40′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Πρίφτης εκτέλεσε το φάουλ και ο Παπαθανασίου με κεφαλιά πέτυχε το 1 – 0.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με το “καλημέρα” του δευτέρου μέρους σε αυτό το γκολ, όταν ο Ζαγγανάς έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Γιαχνής με σουτ στην κίνηση πέτυχε το 1 – 1.

Τρία λεπτά αργότερα όμως ο ΑΟ Ναρθακίου πήρε και πάλι προβάδισμα, όταν ο Καψιώχας σούταρε η μπάλα κόντραρε άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 2 – 1.

Ενώ στο 60′ ο Σιδηρόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ζάντζα και προ κενής εστίας δεν λάθεψε ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3 – 1.

Το τελικό 4 – 1 σημείωσε στο 70′ με όμορφο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ο Καραβαγγέλης.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Ναρθακίου (Παναγιώτης Κορδαλής): Ζειμπέκης, Δημακόπουλος, Πρίφτης (80′ Κόκκαλης), Λελεντζής, Μπουλούτσος (65′ Μισαηλίδης), Ρεντινόπουλος, Καψιώχας, Αρσενόπουλος (60′ Κατσικόπουλος), Καραβαγγέλης, Σιδηρόπουλος (70′ Μπίνας), Παπαθανασίου.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Ζάντζας,  Μπούλαρι, Μπανιάς, Δημουλάς, Σακελλαρίου Πατσιούρας, Ζαγγανάς, Τσούλης (75′ Άγγελακοπουλος), Θεοχαρόπουλος, Σαλής, Αρβανιτοζήσης (46′ Γιαχνης)